anonym?

Om det är mina föräldrar som kommenterar kan ni var vänliga att skriva detta eller om det är någon annan så kan ju denna också skriva namn ;)

Förövrigt kom jag på en sak som är typiskt valborg idag. Folk som cyklar med ryggsäckar. Jaa, ungdomar går men dom lite äldre cyklar ju typ alltid till bjudningar och såklart med ölen i högsta hugg i ryggsäcken.

Förövrigt kommer Tommy och 35 minuter och innnan dess ska jag fixa mig och städa rummet. Dags att säga bye bye.

Ha en bra afton gott folk*!

valborg

läste på blogg.se sidan om någon som hade skrivit om Valborg om attt det för många handlade om att supa sig dyngfull men för andra att bara ha en mysig kväll. Jag ska faktist stå ut från mängden eller iallafall från mina kompisar och ta det riktigt lugnt ikväll. Ska bara mysa och äta glass (hihi) Sen kanske vi ska titta på Majbrasa också.

yes

Idrottsarbetet är nu klart. Ska till stallet nu och sen hem till min babe!

you are not real.

en äkta vän byter inte ut sina vänner som du. om vi hade varit äkta vänner som du sa hade inte detta hänt. då hade du inte behandlat mig som skit.

22.31.30

Har nyss gjort klart engelska och spanska arbetet. Bra jobbat Hanna! *applådera* Dagen har varit najs. Skola först gick bra sen var jag på anställningsintervjuv som också gick jätte bra. Stolt över mig själv faktist. Jag kan det där med att snacka. Sen gick jag runt lite i täby. Köpte en tunika och ett fint halsband som jag tänkte köpa på torsdag. Tog tåget hem och sedan cykeln till stallet. Börjar nästan bli en vana. Och den ska jag bannemej ta och hålla hårt i. Måste måste och vill vill ta hål i den där fucking naveln snart. Tar jag de har jag kommit till mitt mål och då är jag nöjd med min kropp. Red hästarna. DEt gick bra. Sen skulle mamma komma men världens bästa pojkvän kom istället. Han är bäst bäst bäst! Pratade lite med varandra sen mat och sen plugga plugga plugga och nu är jag äntligen klar. Bra dag va? Det tycker jag iallafall. Nu tänkte jag kila mot sängen ( lådan om man vill vara som Belliiiiiiiizzz <33333§§§§§§§) hihi (A). JAG ÄR MONGO! aja godnatt på er dear bloggreaders

oops I did it again

förlåt för att jag förstör för oss. det ska aldrig mer hända jag lovar att vara världens bästa och alltid stå dig till lags.

ordinary stuff

Sitter i skolan som vanligt och har tråkigt. Känner mig dessutom helt handikappad utan min mobil som Malin har eftersom jag glömde den i stallet igår. Skirver iaf lite på min Idrottsuppgift som jag egentligen borde skriva massor på då den ska vara inne kl 24.00 ikväll, men men. Måste dessutom göra klart engelskan och Spanskan. Redovisnings imorn. Vilket betyder att jag även måste träna på de muntliga. Aj aj vad det blir mycket plugg. Och sen lär det också bli eftersom jag har 2 hästar att ta hand om och först nu ska jag på arbetsintervjuv. hihi, nervöst men det kommer nog gå bra! :)

Känns som jag bara klagar idag och det gör jag ju. Är så himla stressad så i slutspurten. Måste verkligen lägga i en högre växel så att jag får allting gjort. Så nu ska jag skriva lite mer på min uppgift.  adios amigos!

du och jag


Du är bäst älskling. Du får mig att må bra. Du får mig att skratta. Du får mig att le. Du får mig att insé hur bra livet e´!

puss på dig!

fan att jag ska vara så känslosam


vad tror ni?

Jag är inte övermänsklig, jag kan inte sitta uppe hela nätterna och skriva klart massa arbeten. Jag vet att jag ligger efter och det beror på dig, allt som hände i höstas. Jag mådde inte bra då och tyvärr gick det ut över skolan och nu försöker jag allt jag kan för att täcka allt det, jag försöker! Men det verkar som DU eller NI inte ser detta och fortsätter att lägga mer saker på mig. Jag vet att jag har satt mig i en dålig situation men ni kan väl åtminstone stötta mig då istället för att ni ska fylla hyllan ännu mer. Den är snart på bristningsgränsen, väldigt snart. När den tiden är kommen då kommer ingen av oss må bra. Eller just ni mår ju redan så dåligt pågrund av mig. Jag har förstört erat liv och bla bla bla. Ja tack, mor och far då vet jag, det var bussigt sagt. Ni kan väl skydda er eller? Det var åtminstone inte mitt fel och dessutom kan jag inte uppfostra mig själv, eller kan jag?

Och alla dessa gränser ni sätter. Fan, ta och börja lita på mig lite så att jag slipper göra ingenting hela tiden. Visst ni är päron och era rules gäller men vad fan är det för rules då? Jag blir så irritert! Aja nu har jag skrivit av mig hoppas ni förstår eller det är bara en av er som behöver finnas för mig från och med nu. Den andra har tydligen visat att den inte vill ha mig alls. Fan, ni fattar nog inte. Hur det är att vakna upp och varje dag höra har du gjort de? har du gjort de? men va har du inte gjort de, du LOVADE ju!! PLugga nu. Jag tänker inte ge dig några pengar och bla bla bla. Det är bättre att man bara är tyst då. Adjö!

sådär ja

jag orkar inte ta tag i det mer. Vill du så får du ta och kontakta mig varför ska jag hela tiden göra de. Och jag vet att du läser detta så hej på dig! ;) Du har ju så många andra så varför ens bry dig? caareeeeeeeeefaaaaaaaaaaaaaaaceeee

bäst

du bara du, åh vad du är min älskling! <3

nothing is what you think it is

Cykel turen var härlig. Pratade med Sofian hela vägen om hur dunder kul vi kommer ha o fbooo. *längtar* Väl i stallet red jag cosmos och tömkörde Samira. Skit varmt och dammigt vart de. Åkte sen hem till tommy och duschade och åt och sen fick jag skjuts hem. Och jag har blivit förskyld dessutom. Får nog ta och klä på mig lite mer. Jag som tänkte vara aktiv nu men då går man och blir sjuk. aja vänta lite till då. Måste ju vara fit till summern. Ush, hatar de sitter bara och snörvlar nu. Funderar på att gå och lägga mig tidigt. De gjorde jag i och för sig igår med men förskylningar brukar släppa om man sover mycket. Ska nog ta en Advil också. Men hej då

lovely

Ska ta ut cykeln nu för en åktur till stallet. Skönt. Jag gillar att cykla.

för liten

sitter och smaskar på en Magnum Temptation. Väldigt god men dock väldigt liten. dessutom hur tänkte dom med förpackningen. Jätte stor och klumpig och jag tror inte att det är så många som kommer att sortera den heller. Tittade på Gb Glace´s hemsida och längtar tillbaka på till tiden då en Magnum Glass kostade 14 Kronor. Det var tider de!

hej hopp!

Sitter och är alldeles rödmosig. Har legat och solat i en och en halvtimme nu på morgonen. Riktigt skönt må jag säga men det var fan inte varmt. Idag ska jag se till att plugga lite. Ska skriva klart engelska arbetet och Teknik arbetet. DE dår jag nog nöja mig med för idag. Eller när pappsen kommer hem ska vi plugga matte också. Sen ligger jag ganska bra till i alla ämnen. Eller just men det löser sig. hejs!

Hos Ann!

Kom precis in. Har fixat i stallet och ridit lite. Ganska slut med tanke på att jag inte fick någon sömn inatt och sen ridit ganska mycket idag. Kommer iaf inte blogga så mycket under dagarna två. Vet inte vilken dag jag kommer hem heller. Antagligem imorn men hoppas på Söndag. puss

-.-

jag kommer sova gott i natt för att en viss omtyckt person ligger brevid mig. puss

nostalgi på hög nivå!


HAMBURGARE

skolan var faktist najs idag, den är typ alltid najs. Nu är jag hemma hos Tommy och har fixat lite grejjor. Snart ska vi åka hem till mig och fixa och handla lite käk sen ska vi grilla hamburgare. Mums. Jag ska ha jätte mycket sallad och pytte lite dressing. Då blir dom ju iallafalol lite nyttiga.

btw, lyssnar på Lady Gaga- Eh Eh (it´s nothing else you can say) remixen. Den är bra!

abstinens

Kollar min mejl minst var tionde minut. Vet ej varför för det finns liksom ingen sjävklar anledning. De enda som mejlar mig är min lärare och päronen. Hm skumt. Har iaf so nu men jag sitter fortfarande och skriver på engelskan. Mitt tempo är inte direkt det snabbaste och jag är deppig över att det inte blir någon bio ikväll. Fast vi ska ju titta på "bio" hemma så det är ju lika mysigt om inte mysigare för då kan man ju ha en filt och typ ligga ner i soffan. Plus att man kan pausa när man vill och slipper skämmas över att gå och toaletten. Man kan smaska högt. Man kan skratta högt och prata högt utan att någon hyschar åt en. Så Ja, det är definitivt bättre att titta på film hemma än i en tråkig biosalong. Jag försöker faktist övertala mig själv. Men nu måste jag arbeta. Ligger pyr till annars...

visdomstand :D?!

Jag har börjat känna av min visdomstand eller en utav av dom. Antingen håller jag på att bli vis eller så säger Hanna att all min visdom är samlad i tanden och då är jag inte så smart :(((

goodmorning sunshine!

Vaknade nyss och är mega trött. Är jag i och för sig alltid men nu är jag uppe så tidigt dessutom. Har ju nationella i matte idag så det gäller verkligen att inte komma försent. Sen så håller jag på att skicka över ett skolarbete till skolan men de går inge vidare. Får kämpa på med de och sen äta och klä på mig så hinner jag nog ;)

kille eller tjej?

Bella har börjat kalla mig för Niklas och Nikhan. Eller hon kallar mig väl inte för de hon bara säger de. irriterande, som om jag ser ut som honom liksom?

hej?

Har aldrig tid att sätta mig vid datorn längre. Eller typ bara gå in och kolla facebook men sen är det alltid något roligare som lockar. Men livet flyter på bra ändå. Eller ja trots den lilla incidenten igår. sorry all som blev inblandade. Absolut inte meningen. haha ibland är jag bra pinsamm asså.

Så tänkte nog dra helgen nu. Mest för min egen skull faktist för att typ kunna kolla tillbaka om några år och se vad jag gjort.

Fredag, Red cosmos som är en mycket trevlig häst. Sen åkte jag med tommy och persi och köpte bil. Kom hem eller hem till tommy jätte sent och då vare bums i sängen då jag skulle gå upp kl 8 på lördan.

Lördag, Hjälpte min mor med priserna på Lokala ponnyhoppningen på Veda. Jag är grym som prisutdelare, haha. Hatar b-ponnyer som bara springer runt och ungarna som inte kan hålla koll på dom. Åkte ut till stallet red cosmos gjorde i ordning Samira för tävlingen. Tommy sov hos mig och vi tittade på film.

Söndag, upp ganska sent för att vara tävling. Hämtade upp Emma och Bibbi på vägen dit också. De gick bra för laget. 4a med 4 fel :D för min del gick de mindre bra. Som vanligt gick de. hehe.

Måndag, skooooolan hela dagen lång. Åkte till stallet red cosmos och Samira sen hem. Hände en sak som jag ej tänker förtälja men tack älskling för att du alltid ställer upp för mig. Är grymt tacksam!! <3

 That´s it! Funderar på att blogga lite mer regelbundet så att det slipper bli sånna här mega dryga inlägg. puss

hoy

Sitter och har just ätit middag. Samma som i skolan (pannkakor) men jag åt inte så mycket i skolan. Istället åkte jag hem till min käraste och åt kladdkaka. mums va gott de va! Sen skolan igen. Hade so och valde vad min rapport ska handla om. Jag tänkte skriva lite om olika sekter och fördjupa mig inom knutby morden och lite sånt. Kommer bli himlans roligt. Ska ju bara se till att bli klar med Indien arbetet också. Ja, jag vet att skrev för typ en vecka sedan att jag va klar men då var jag bara klar med faktan. Nu skriver jag sammanfattningen och fördjupningen. Kommer bli klar idag ( :D )!!! Efter skolan åkte jag hem. Tog en macka och sen somnade vi. Var egentligen inte så bra eftersom jag hade bråttom men det var skönt att sova så det gjorde inte så mycket. Åkte ut till stallet efter tuppluren och red. Hela middagen har jag fått dras med mamma och brors tjafs. Båda är så himla griniga och sen går allting ut vöer mig som bara sitter helt tyst (?). Nu ska jag återgå till mitt pluggande och senare när de är klart ska jag ta mig en jäääääätte lång promenad. helt själv ( ??) hörs senare!

ugly betty och DH

yes yes yes, idag börjar Ugly Betty. Någon mer än jag som älskar serien. Hon gör så konstiga saker och jag älskar hennes klöäder. Okej, inte för att dom är snygga men det är coolt att hon klär sig så. Sen efter de är det dubbelavsnitt av DH!!!! wiie, älskar älska älska <3<3 haha jag hamnar i extas. haha

sluta

sluta klaga nu. Jag orkar inte. Bryter ihop för minsta lilla sak och de borde ni förstå. Eller du. Låt mig bara vara och sluta skrik. Alltid samma sak med detta skrik, hur kul tror ni att det är?

090414

blir så jävla irriterad. denna gång är det du som gjort fel och inbillat dig massa saker. inte jag!

i like

Gillar att det är skola imorn. Då har man något att göra på dagarna. Eller något vettigt iallafall. Gcik upp tidigvt i morse och åkte till stallet. Fixade och red. Kom hem vid ett och pluggade till tre. Duktigt  Hanna! Sen kom min Tommy och hämtade mig <3 Vi hade det väldigt trevligt och mysigt. ÅKte sedan hem och åt middag. Tittade på Färjan 2 också. Haha sjukt patetiskt med alla dessa fulla och äckliga människor. Visst det kan va kul ibland men låt de komma till en gräns också! Nu tänkte jag titta lite mer på Tv innan sängen kallar. Skulle nog egentligen kunna sova nu men de har jag ingen lust med. sov gott

@home

hemma och nej jag ska verkligen inte säga äntligen för de har varit sjuk kul. Skrev ett inlägg om hela helgen med råkade deleta de så nu orkar jag inte skriva igen. Maybe ikväll. Dagen består ut av plugg och senare ska jag iväg til stallet. bye

yäy!

Nu åker vi. Eller inte riktigt än men snart bär det iväg till Persis land. Hörs på Söndag eftersom jag kommer hem imorn natt. Pusss <3

finally

nu är det över. På ett tag iallafall. Är klar med allt skrivande nu. Ska bara lägga in lite kommentarer och göra framsida, källförteckning och sånt men de gör jag på tisdag i skolan. wiie. jag är bäst :D:D sov gott btw.

skitsnack

lite svårt att koncentrera sig på pluggandet när man får ett jävla cp sms!!! :@ Fan tror du att jag bryr mig så jävla mycket om vad andra tycker. Nej de gör jag inte för då hade jag inte varit som jag är. Och jag tänker fan inte börja anpassa mig som alla andra gör.

tjena

Dagen har nog mest innehållit plugg med en hel del uppehåll, usch jag är så dålig på att koncentrera mig. Gick upp runt tio för Tommy skulle iväg på nån grej. Sen dess har jag typ pluggat och jag har bara skrivit två sidor. Fy på mig. Fast jag måste verkligen göra klart arbetet nu eftersom vi ska åka imorn och gör jag inte klart de får jag inte åka. Så funderar på att verkligen arbeta i ca två timmar så blir det nog klart. Hörs sen

.


najs

Igår var jag och pappsen i kista och såg på män som hatar kvinnor. Grymt bra film! Fast den va lite läskig.... De roliga var att när vi sitter och kollar på reklamen är det någon som ropar mitt namn och vem va de om inte självaste Johanna. Så hon och hennes kompis satt brevid oss. Trevligt. När filmen var slut runt tolv skjutsade pappa hem mig till T där jag sov. Kom precis hem och nu måste jag verkligen sätta igång med mitt so arbete. Har skit mycket kvar och måste typ vara klar med de idag eller imorgon. So time to study. bye!

update

Känns som de där med att skriva här i bloggen inte har varit min starka sida på sistone. Så jag kör en liten uppdatering av de senaste dagarna.

Fredag: Pmon, Tommy och jag va i stan och såg på Gran Torino. Mysigt och den va bra förutom att de va nån störd tant som garvade åt allting skit högt. Irriterande.

Lördag: Vaknade upp sent, T hjälpte mig med lite saker hemma sen åkte jag till stallet och fixade allting till tävlingen. Efter stallet kom Tommy och hämtade mig sen åkte vi till Jakan och Kista. Kollade på lite kläder och hälsade på Jimmy. Sen åkte vi runt i bilen hela kvällen ^^

Söndag: Gick upp vid sex för jag skulle tävla. Gick väl lagom bra. Var 5a i första klassen med ett pet i omhoppningen och stannade ut mig i andra. När jag kom hem städade jag mitt rum och sen åkte Tommy och jag till Norrtälje. De va lite kul och sen åkte vi hem runt elva tiden.

Måndag: Sov typ halva dagen sen fixade jag lite hemma och åkte till stallet på kvällen. Sen tittade jag och tommy på Rally brudar. Kommer dock inte ihåg om vi såg hela eftersom jag somnade :P

haha, sveriges tråkigaste inlägg men om någon undrar så vet ni nu.

love lov

Extrem chill dag idag. Gick upp halv ett och åt lite. Sen tittade jag på TV och satt vid datorn. Har pluggat lite (extremt lite) sen så har jag inte gjort så mycket. Ska äta lite knäckebröd nu. Sen så ska jag hjälpa mamma med däckstolarna och sen åka till stallet. Kvällen blir nog lugn om jag inte drar inte till stan. puss påre

believe it or not!

Ikväll händer de. Jag ska äntligen färga mitt äckliga hår. Ska ta bussen till centrum om fem min och köpa färg. Blir nog mörkbrun trots allt. Orkar inte ljust hår plus att de är jobbigt att färga. Så vi håller tummarna och hoppas att det blir bra. Puss!

blää

Sitter i min ensamhet kl tio i tolv en onsdags kväll. Är nämligen tvungen till de då jag har en inlämningsuppgift imorgon i SO. Har kommit halv långt men jag orkar inte koncentrera mig längre. Glömde köpa red bull. De hade typ varit min räddning just nu. Imorgon åker en person till Alperna. Eller det är ju säkert fler som ska åka. Belsis bfriend nickis ska åka med sina polare också men jag menade en annan. Haha. Ellinor har förövrigt åkt till sin Mormor i pajala nu. Jag skulle tycka de vore roligt att åka dit så de ska jag nog göra innan jag dör. Bra planer va? Nu är jag så trött så jag bara sitter och skriver. Damp saker som är helt onödiga. Skönt att man inte blivit lurad idag iaf. Jag är så smart så jag går icke på nåt :P hehe. Jag funderar på att byta nationalitet till norsk. Norska är ett skönt språk och jag har alltid sagt att om jag ska gifta mig ska han vara norsk. Norrmän är ju rika och de som rider, rider bra. Norrmän är liksom bra på allt. Fast deras land ser fan inte så roligt ut. Typ jätte kallt och kalt högst upp och typ när Ryssland. Men men det finns ju många fördelar med de också. Man kan ju säkert köpa rysk kaviar billigt. å vad jag har damp. ska nog gå och lägga mig i soffan och sova lite. orkar inte gå upp till min säng fast de orde jag egentligen göra men skit samma. Somnade i soffan igår också av samma anledning. Men de är skönt fast våran soffa är inte så skön. Bellas soffa är jätte skön och jag har faktist sovit i den en gång. aja godnatt. Och Ajax säger att jag ska skriva något om honom så nu gör jag de. Det är han som åker till the alps. Han ska åka från frankrike till Italien och jag hoppas att han inte dör. sov gott

RSS 2.0