2 veckor gammal film


the other side, the other side of me


jämnställdhet

Såg en artikel idag där det stod om en 18-åring som blivit mördad. Och självklart tänker man på en kille. Skumt att det egentligen är så mansdominerat och nej jag är inte värsta feministen men jag kommer ihåg att vi diskuterade detta på en Sam lektion för inte så länge sen men då tänkte jag inte så himla mycket på det. Höll liksom bara med och trodde att det egentligen inte var så. Men idag när jag läste artikeln stod det ju klart och tydligt att det var en 18-årig kvinna. Och i början av texten stod det bara 18-åring. JAG SKA BLI JOURNALIST!!! och skriva 18-årig man!

sötaste


rubrik

Sitter vid papis dator, har varit på gamla kontoret fram tills nu och typ hjälpt till att plocka ihop allting där. Är super trött eftersom jag gick och la mig tre och sen vaknade jag 20 över sju när jag egentligen skulle gått upp sex. Ganska dåligt av mig men det finns massvis med energi dricka här som tur är! Nu ska vi gå och äta lite grekist :)

over and out, hje

kan vara den bästa!

notera min lillebror i bakrunden med orange flytväst!!!

jaaaaarå

Sitter vid min papis dator nu och är finns det definitivt rätt så mycket bilder. Är ganska trött efter att ha jobbat så länge och när vi kom hem åkte jag dessutom till stallet och red och sen hem och satte på mig pjäxorna och testade railen som min bror byggt, heh lite för kort kanske och fy satan var hal den var men men, funkar bara att bygga vidare nu så blir det jävligt najs!
Imorn är det jobb hela dagen igen och det är väl bra, jävligt mkt pengar iallafall :D yeeehaaw, så att jag kan göra mina dreads liksom, fan så snyggt det kommer bli! Nu tänkte jag lägga upp lite filmer och sen duscha :)


over and out, hje

wiihooouva

Pappa har åkt iväg en stund och han sa bara åt oss att städa och det har vi redan gjort, dock så trodde vi att vi hade fastnat i hissen och typ stod där as länge och försökte trycka på knappen men det var fel våningsplan. Tv3s studio ligger där så vi har liksom inte axcess med papis kort dit, if you want to know?! GAnska chill att jobba här och det är  najs för då kan jag göra dreads :D

.

Sitter och gör ingenting nu igen, vi försökte nyss att kolla på tv men det gick inge vidare, typ tvn stängdes bara av. Så nu har vi inget att göra. Jag föresog stolrally för oscar men det ville han tydligen inte. Nyss flyttade vi tv3s spritförråd och herrejävlar vad mycket grejjer det var! Typ 3 mjölkvagnar med bara öl och sen 3 flyttkartonger med sprit och typ en hel säck full med red bull. Var ganska så sugen på att ta med mig den hem men det gick inte :(

aloha!

Hej och oj vad länge sen det var jag bloggade... Har inte riktigt orkat och igår när jag kom hem från jobbet vid sju så åt jag och sen hade jag så jävla ont i huvet så jag gick bara och la mig och sov till elva, kollade på criminal minds och sen sov jag igen. Ganska gött! Sen var det upp vid sju och fixa sig och sedan åka till jobbet igen. Det är ganska roligt faktiskt, Eller vi typ sätter upp hyllor och sorterar kablar men det är liksom inte så jobbigt... Ikväll har jag inte riktigt bestämt mig för vad som ska göras, antingen kanske städa lite om det redan inte är gjort men annars får jag se...Mitt nya täcke som jag fick i julklapp är förövrigt jätte skönt!
over and out, hje

i bilen

sitter i bilen påväg hem från länna sport och är jävligt glööööjd!! I bagaget ligger nämligen helt nya pjäxor, skidor och stavar. Har typ ruinerat min lilla far xD faaaan vaad naaaaajs! eeeehe är gaaaaaalet sugen på att åka lite nu men det lär nog dröööja eftersom lilla söta robin har snott mina braller. Yeeeehaaaaaw!

sommar 08


.


i bilen

var nyss inne på facebook och blev faktiskt lite arg över att ingen tkr att jag ska göra dreads...MEN jag kommer såklart göra det ändå, galet snyggt! Sitter och smsar med Carro och vi har bestämt oss för att börja sy. Heh kommer bli stört mkt snygga kläder och dessutom väldigt lila! Men vi behöver ett namn typ bestående av några bokstäver men vi kommer inte på nåt :( skriv gärna vad ni tycker!! Nu ska jag fortsätta lyssna på outside med Staind!

alohaa!

Sitter äntligen vid en riktigt dator, eller jo nej för det är ju faktiskt en PC och i min värld är det mac som gäller! Just nu är vi hemma hos barndomskompisar till pappa och dom sitter och dricker glögg i rummet brevid men jagtyp avskyr glögg så blev det ingen för min del. Lillebror hampus och ludvig sitter nere och spela NHL 10. Kul för do...jag ville spela nåt ninja spel men nähä de fick jag inte visst. Kanske ska ta och berätta och min julafton då!? Var mycket trevligt, smulan satt väl fast i mig exakt hela tiden. ehe hon är mysig! Fick min fin fina Bula mössa, underställ, halsband, gg pannband, LILA KLOCKAN (!!!!!!!!!) och så retusherings kurs för Photoshop. kan nog va en av dom sakerna som jag kommer använda mest efter mössan såklart... ehe sen ska vi köpa nya pjäxx och skiiis när vi komme hem. Men  nu ska jag nörda mig lite på faceebook. tjaa!

over and out, hje

mooooooa-li häär!

hejsan hejsan :) jag sitter här hos min pappa och är allmänt mätt, jag pratar med hanna i telefon och hon sa att ja skulle göra ett litet inlägg :O hon säger att hon är relativt nöjd med dagen, den har varit mer åt de bra hållet iaf.. öh nu la hon på så nu fårja vä improvisera lite! min dag kanske, ja de blir enkelt. Jag vaknade mysigt ( :) )hos min mamma kl typ 10, eller blev ifs väckt men de va mys iaf. sen va de gröt till frukost, sen åka lite bil för att komma hem igen och öppna julklappar med mamma och lukas, ja fick va ja ville men ja visste redan va ja skule få men iaf..  en aaas najs special blend jacka, en emerica hooddiiiiiiiieee, burton tee och thirtytwo boots.. såååå najs :D sen vart de bilen igen för att hämta biiiiig brothaaaaaaa, åka en sväng förbi farmor och sen för att slutligen landa hos pappa med andra delen av familjen lagom till att missa halva kalle.. åå nu sitter ja här med massa julmat å nubbe i kroppen och iaf 1000 kr rikare än innan, haha.. alltid lika fullt upp på ju å man ska vara alla till lags, vill bara sova!!! typ vara borta på julen är de optimala, typ lugnt å skönt :)

PS. ja sitter vi typ pappas data så ja kan inte lägga upp nån bild ^^ om nån undrade!

pussar, kramar och massa mys till dom som känner att dom är värda de av mig, eller dom som tar åt sig kanske snarare, hihi :) <3


julklapparN


till er anonyma

kära lilla vän! Det är faktiskt inte så svårt att kolla på gamla kommentarer där jag kände igen din ip adress...så nästa gpng kan du faktiskt lika gärna skriva namn, tråkigt att någon som man trodde kände ska va så jävla dryg!

mobilblogg

sitter i bilen och är alldeles straxt framme. Tänkte slänga upp en bild men de ville inte fungera så fPr bli senare på datorn! Hoppas alla har det bra, för det har jag!

God Jul

Antagligen kommer detta bli det sista inlägget på ett tag. Eller kanske så bloggar jag från pappas mobileo men det får jag se. Var uppe lite försent inatt och det var inte bra, tänkte duscha nu på morgonen men det struntar jag också i. Ska ju sitta i en bil och vara allmänt lat hela dagen så tänkte att jag lika gärna kunde börja med att vara lat. Nu ska jag ta på mig en bh och tröja och sen ta ner min fina packning och sen åker jag... heh krm sakna vissa personer som jag alltid träffar, heh. Och sen en annnan person som jag aldrig träffar men han är söt ändå... Nu ska jag äta ägg tjaa!

over and out, hje

2009

ÅRET.

Hur har året 2009 varit för dig? Till och från, mycket depp men nu börjar det ljusna
Bättre än förra året? JAAAAARÅ!
Har du träffat några nya vänner? många faktiskt
Någonting du aldrig kommer glömma från 2009? Falsterbo, massa fina saker <3
Har du flyttat under år 2009? inte på riktigt men på låtsas
Har du hittat en ny låt som du älskar? Yes, men mkt bra annan musik också





Isåfall vilken? Daylight- Matt & Kim
Har du druckit alkohol? yes
Har du rökt? yes
Har du kysst en främling? heh, joo tyvärr

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 2009? vill bara glömma allt om honom!
Har du varit kär? JA
Har du sagt jag älskar dig till någon? yepp
Har någon sagt jag älskar dig till dig? yepp
Har du haft sex någon gång under året? yepp
Har du haft ett hemligt förhållande? heh, jo ja på ett sätt


SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? mja nja nej
Har någon i din släkt avlidit? nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Ja, tyvärr många ggr
Har du varit i slagsmål? ja

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? rätt så mycket, ja
Isåfall vad? lite för personligt
Har du skämt ut dig? yes
Har du ljugit för en vän? mja, nja ja
Har du varit ute en hel natt? jaa, många nätter blev det
Har du blivit tagen av polisen? yes
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? yes
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? yes

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? Täby enskilda gymnaisum
Har någon varit elak mot dig i skolan?nej
Hatar du någon i din skola? ja
Har du gjort något framsteg? inga alls :(
Har du haft alla rätt på ett prov? noope

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? yepp
Har du förlorat en vän? ja :(
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? nja, jo kanske lite
Har du gått bakom ryggen på en vän? ja :(
Har du ljugit för en bästavän? nåt blir det alltid, men mer vita lögner
Har du haft en relation med en vän? ja



Har du många killkompisar? JA och det är det bästa!!


poppa popcorn

Hittar inte sladden och nu ger jag fan upp! Får leta när jag kommer hem från landet vilker är på lördag och då ska jag dessutom straight to Vaxholm. Näääääääääiz! Just nu sitter jag och dricker julöl och lyssnar på Mgmt, bättre Tisdag kan ju vara svårt att ordna....Eller jo kanske, förra tisdagen var jag rätt nöjd med det där emd kärlek och grejjer men det försvann snabbt som fan. synd att det inte håller i sig liksom när det väl känns bra. Är mindre taggad på atta åka till landet faktiskt, skulle varit bättre att vara hemma men jag ska iaf ta med mig typp 100 filmer som jag ska ligga och titta på hela vägen ner imorn. Har ju hela baksätet för mig själv, så ska dessutom ta tjockt täcke och mjukisar, goare kan det ju inte bli!? Men nu ska jag röra mig ner till teven och kolla på något underhållande, ska nog poppa lite popcorn dessutom! :)

over and out, hje

hemmaaaaaaa

inte för att det är så vidare roligt men det är jag iallafall. Har fixat klart alla klappar dessutom. Blev en sväng till Arninge med mamsen där det inhandlar söta underkläder, tröjor och lite saker åt min allra minsta kusin. Swäät! Nu tänkte jag fortsätta leta efter den den jävla kamerasladden. Har sjukt roliga filmer typ Felix skottar snö, Killar som brottas och ja allt möjligt. Så stay bitchez cus I`ll be right back!

over and out, hje

right now

Beffiner mig på min fars jobb på Ringvägen i MTG huset. Känner att jag passar in lite när jag har Felix Nirvana tröja eftersom Bandit sänds en våning upp, heh. Han sa att jag skulle tacka honom om jag träffade Bollnäs- Martin! Men här är jag iallafall och det är därför att jag och pappa ska åka och handla julklappar, när vet jag dock inte. Klockan börjar ju rinna iväg lite... Får se om Felix kanske kommer hit också, hope so!  Lägger upp fin bild som jag gjor nu också!



over and out, hje

jaaarå

Typ sitter fortfarande på samma ställe, sitter jävligt skönt dock. Och alla tittar på mig. Träffade ett miffo som heter Willy också. Han tycker allt att ni ska läsa hans blogg. Sen så dricker han julmust också, jag har tyvärr tröttnat påre! eller jo aa tröttnat på hela fakking julen. Den suger! hej då

over and out, hje

jaarå

Idag har jag tittat på Upp, Bronson och sen en dokumentär om folk som har adhd. Mycket bra skit, gilla voddler very mucho. Sen så gick vi till Timmy och här har vi spelat cod, ätit risen, ätit pulverpotatismos och nu ska vi ha snöbolsskrig. tjaarå

good morning

God morgon kära blogg eller hur fan man nu säger god morgon till en jävla blogg liksom. Heh har så mycket ilska i mig och jag vette fan vad den kommer ifrån, skulle behöva en sån där säck som man slå på as hårt. Det vore faktiskt väldigt najs!
Felix och jag har nyss avslutat vårt guitar hero spelande och nu ska vi gå och äta frukost. Igår eller ja inatt var vi uppe till 5 och tittade på smala sussie. Heh stört bra film egentligen, älska Pölsa! Nu står felix och tittar på ossians katt och jag vet inte riktigt varför men jag har hört att den är väldigt aggressiv och kan bitas, eller den bet Felix nyss typ.. Sen så ville jag bara säga att det är väldigt gött med jullov. Behövdes verkligen. Heh jag har spelat mw4 också, galet dålig jag är men men. Nu ska jag äta för jag är stört hungirg. höres!
over and out, hje

heje

Fattar inte vad jag gjort egentligen men är bara gaaalet trött. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta tåget och buss till Vaxholm. Är lite små irriterad för att en viss person inte svarar föresten ;o :D tjaarå


this is hoffmaestro, yes

JAAAARÅÅ! hockeypulver, lördagspåse, JAAARÅ! und the Book of love, That´s how I spend my friday afternoon. Felix kan ta huvudet bakom benet. Han är duttiiiii! Nu ska jag hmm, gå ut och sen vet jag inte vad jag ska göra. hej då!
over and out, hje

blääääähuuuuu


Sitter i skolan på CP dagen och gör exakt ingenting! Har ingen aning vad jag ska göra heller eller joo, senare ska jag äta på burken! :D hehhu jag och Timmy har hittat nytt snyggt smeknamn! Och sen ska jag hem till Felix! VÄldans många länkar det blev nu!

over and out, hje


feeling

Undrar vad som händer med mig egentligen? Är trött exakt hela tiden, oavsett hur mycket jag sover och allt känns bara fel. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken men lov är nog faktiskt rätt sak nu...

heye

SÅ äntligen kan jag blogga!! Idag var det julavslutning i skolan och det va faktiskt roligt! Cred till TVE3 faktiskt... Sen så skulle ja in till stan men det blev ändrade planer så skulle föla med Felix och Timmy till Vaxholm men pga allt snökaos gick det inte så vi fick åka in till stan och sen ta roslagsbanan hem till mig. Hehe eller Pendeln som Timmy säger! Vi chillade och åt, och kollade lite film. Imorn ska jag till skolan även fast vi slutat och fixa lite saker och sen hem till Felix och kolla film! :D

jarååå

ehehehehe felix ska fläta mitt hår nu :D

blogg? ja!

Har tänkt hela dagen på att blogga men har liksom inte orkat ta mig till någon dator eller någonting. Uuh det sög ju faktiskt! Estet först och sen jätte lång lunch..och sen åkte typ alla ettor och nästan alla tvåor in till stan för att se på bio. Galet tråkig dokumentär film om typ bananplantagen. Jag somnade och det sög och dessutom var det väldigt kallt. Nu är jag hemma hos Felix i Vaxholm och det är najs. Vi skulle ha ätit pizza men Felix kort dampade så det blev inget, fick gå hem till honom igen och äta Chili con Carne. Galet gott ju! Apropå det där med att äta kött btw, jag gillar liksom inte feta stekar och grejjer så helst vill jag ju inte äta typ rött kött. Däremot tycker jag att kycling är helt cräjzy gott och det skulle jag liksom aldrig i hela livet klara mig utan men men, nu vet ni typ...
over and out, hje

motivationen??

Motivationen är inte på topp nu och det gäller faktiskt allt så om inget annat händer blir nog det nog lite bloggning eller vem vet lusten kanske krm tillbaka strax. Blir nog iofs inte bli så mycket tid för datorn på jul men strunt samma. Och nu får ni dessutom inte så mycket bilder eftersom min kamera ligger på resarö. Borde åka och hämta  den eller så borde Johan och Felix åka samma buss någon dag! Nu ska jag till skolan iallafall

over and out, hje

skönast och snyggast!


hanna vid tangenterna

Som ni såg i förra inlägget så har jag ingen dator hemma så därför bad jag min kära vän Felix att skriva lite. Fint inlägg va? Igår så spenderade jag min kväll i Vaxholm eller rättare sagt på Resarö. Det var trevligt och avslutet blev faktiskt också ganska roligt..Sen så gillar jag faktiskt att det som vanligt var jag som var själv med alla killar. haha visst man får stå ut med hemskheter ibland men annars så var det faktiskt ganska najs. Det blir typ skönare stämning på nåt sätt. Eller inte för att jag inte gillar mina fina vänner som är girlz  men det är typ svårt att förklara. Imorn är det ny skolvecka, sista veckan och ja det är faktiskt rätt så skönt. Ska ta en dag på lovet och göra exakt ingenting. Inte röra mig eller någonting bara chilla och typ känna att man inte behöver göra något heller. Ska bli så himla skönt att lämna in alla uppgifter som jag har kvar nu och sen bara ta LOV på riktigt. Vad ska mina kära läsare göra på lovet då? En dag tänkte jag iallfall åka till kungsberget med Robin eller om han inte ändrat sig vill säga. Men nu tänkte jag baka kolakakor eftersom jag ska ta med mig det till skolan eftersom vi ska fika på sam lektionen :)

over and out, hje

Felix vid tangenterna...

Hanna har ingen dator hemma, så jag skriver åt henne :D
Hanna har glömt sin dator hemma hos Moa-li, den ligger tydligen bredvid pepparkakorna! Sa hon!

Undra om Hanna har haft några gästbloggare tidigare på sin blogg, Hanna har du det??

Aja skit samma...
Nu ska jag lägga in en bad as låt, som hanna tycker om(de här inlägget handlar mycket om hanna) (jag vet de är jobbigt)
That's it folks, de blir inte roligare än så här hehe, nu ska jag fortsätta se på Fight Club som jag gjorde iinnan, om ni har sett den så borde ni se den btw!
Och med hannas odödliga ord over and out så säger jag hej då.

right now

god morgon. Befinner mig i en skön soffa brevid Timmy. Och Felix sitter och skjuter med ett litet leksaks vapen. Mycket bra grejjer de du! Johan dammsuger för han är våran lilla slav...Kviman ritar gubbar...Snart så borde jag ju åka hem så det blir najs men först så ska vi eta lite mät!

over and out, hje

lussevaka

kan ju bara säga att jag har väldigt väldigt roligt och ni typ önskar att ni vore här och desstom har man ju fått reda på en hel del saker....hihi fan vad jag älskar det och nu ska jag gå ut så tja!

over and out, hje

cräääjziii


hejje

Gillar inte att det tar en sådan himla lång tid att åka kommunalt men det tillhör ju tydligen tonåren... Till stallet nu då och sen blir det hem och duscha och göra sig fin för att sedan åka till Vaxholm igen, fan vad jag hänger där liksom. Eller hm aa men det blir nog bara så denna helg för sen kanske jag har någon annan stans att vara. Föresten är det någon mer än jag som har ångest inför nyår. Man måste ju bestämma kläder vart man ska vara och ja typ precis allting. Så himla jobbigt! Denna nyår skulle jag helst vilja fira på ett ställe där man kan åka skidor, typ sälen? Men det lutar nog åt (haha) VAXHOLM!! hehe skratta inte för mycket nu men nu måste jag iallafall gå.

over and out, hje

döskalle

God morgon kära blogg och jag gillar inte detta tangentbord! Felix tycker att det är fakking awesome men det tycker inte jag. Vi har typ ätit frukost  eller det var i och försig bara jag som åt... och nu lyssnar vi på infected mushroom. 'det är bra grejjer de du! Sen så tänkte jag typ åka hem snart för jag känner att jag borde rida och sen så vill jag nog duscha också när jag tänker efter. Jag har en döskalle på handen btw.....copyright Erik Thorild. Men nu ska jag faktiskt kolla när bussen går så puss puss
over and out, hje

right now

Befinner mig på Resarö nu med folk hemma hos folk. Just nu kokar vi makaroner och steker bacon. Det går väldigt bra och det är väldigt ruligt. Det var typ allt. Dessutom ska jag laga fett m mat imorn. Kyckling i teryaki sås med potatis Å GREJJER!

over and out, hje

hej

Sista datakunskaps lektionen nu och det känns ju faktiskt ganskja skönt. Tycker ubtebatt det är så överdrivet roligt att arbeta med pp och excel...Och dessutom så ska vi ha winterbells turnering och det är ju alltid najs.

over and out, hje

angående anonym

Har redan sagt detta väääldigt många ggr men vissa har svårt att förstå. Vill ni inte läsa så är det bara att sluta. Jag tänker inte lägga ner för någon annans skull. Bloggen är till för mig och sen är det rolgit att folk läser den förstås!

over and out, hje

movietajm

Ligger och kollar på flickan som lekte med elden nu och shit vilken bra film det är. Ca 45 min kvar men tänkte gå och borsta tänderna och sånt så att jag slipper göra det sen efter... sov gott!

over and out, hje

hje.blogg.se i skolan


pyssel

Sitter hemma hos Moa-li och vi har nyss dekorerat lite pepparkakor som vi ska ge till folk imorn i skolan. Teg dansar och ler va fa-an!

Sen så var det julpyssel i skolan också och på bilden nedan ser ni mitt misslyckade försök med att göra en discokula!


Sen så gjorde jag en musmatta :D

right now

Hemma hos Moa nu och har ätit och grejjer med henne plus någon någon random typ som jag egentligen inte känner. Den ba kom liksom...Ska åka till stallet nu och det är ju faktiskt väldigt trevligt! Sne ska vi glasera pepparcookies till folk. éhehehe blir utdelning imorn i skolan så ni som tänkte skolka tycker jag faktiskt att ni kan vara där!

over and out, hje

-

älska att om 50 inlägg har jag och min blogg 700 inläggs jubileum skit grejj. Mycket bra grejj de du! Sen en dålig sak är att ps inte vill som jag idag den är typ allmänt konstig, fast det är ju jag å andra sidan också idag.... Nu ska jag lesa kissies bloooääääägg!"

blä

Om någon vill veta så har jag heeelt galet ont i magen och det finns inte en enda jävla anledning så jag blir bara irriterad! Uhhää uu blä, nu ska jag bli blond!

hejej

ge mig ge mig ge mig det jag önskar mig!!!! snela snela. för en gångs skull vill jag faktiskt ha en bra jul och få saker som jag faktiskt vill ha så att man inte blir besviken!!!! :D

hoodiiiiiiiiie


hittade på Junkyard.se för 799:- Och en grejj som jag bara MÅSTe ha!

freaky purple

Älskar denna färg och jag dör om jag inte får dessa saker i julklapp!

Bula mössa finns här för den som tänkte köpa!

Farmor, mamma, pappa, lillebror, faster, MOA-LI? (A)


WIIIHOWAA

Matte provet gick bra men nu är det ju datorkunskaps prov och det gillar jag verkligen inte. Kommer ju gå sjutk jävla dåligt. Men är däremot taggad på att lämna in min novell. FÖRSTA UPPGIFTEN SOM ÄR I TID!!! dutti!

over and out,hje

skit




god morgon

Känner mig kass som aldrig bloggar men igår var jag faktiskt på bandy med Bella. Åkte först till Bergshamra för vi trodde att matchen va där men den var tydligen i Sollentuna så när vi kom fram fick vi åka till Sollentuna. Åk dock sveriges godaste pizza och det är något väldgt bra faktiskt! Nu ska jag ha matteprov fast först lär jag nog äta frukost.

over and out, hje

plugging

Sitter och skriver på min novell och (bara för att svära) fy fa-an vad det går bra! lyssnar på reason to cry-Takida och den är också jävligt bra! Senare bär det av mot bergshamra för att kolla på bandy match. Och btw, när ni kommenterar gör det helst inte anonymt! ;)

over and out, hje

right now


Nu sitter jag hemma hos
matilda i stan. Stannade kvar efter skolan och pluggade lite och sen åka med Robin för att kolla på googles och sen hamnade vi här ;O vi äter fett goda lussebullar från 7 eleven!

over and out, hje


god morgon

Estetbild nu och det är najs men tyvärr går det inge vidare då jag är typ irriterad och inte pallar koncentrera mig. Och angående inlägget igår så har jag faktiskt rätt att skriva vad jag vill i min blogg så länge jag inte nämner namn. Ni som tar åt er! TJA! det kanske är meningen att ni ska ta åt er!? hej då!

over and out, hje


scream

Stör mig på exakt allting nu men jag orkar ändå inte riktigt ta tag i nåt. Jag trivs inte här så va faan ska jag fixa och grejjer. Jag hinner inte med hästen, har mycket i skolan och när jag väl försöker plugga finns det inget där. Motivationen är helt jävla borta. finns fan inte ett skit som jag längtar till heller. Sorry om ointresserade personer läser detta men det är fan inte till er. Och egentligen finns det typ bara 3 personer som jag vill att dom läser detta. ni vet ju typ om det och det är för att ni ska veta hur fakking dåligt jag mår överallting. Därför jag inte vill prata eller sitta med er!

over and out, hje

tja6

Måste ju faktiskt säga att jag har ändrat tema på min novell. Den här kómmer bli ännu bättre. Nu ska jag ha grafisk och sen är det lunch!

over and out, hje

snygg chey!

Har pratat med denna snygging på skype på hela kvällen!


novellskrivning

Blir till att stänga ner facebook och msn och fan allting, ska skriva klart den där jävla novellen och den kommer bli helt jävla awesome eftersom jag ska skriva om två mycket söta personer. Kommer dock inte kunna lägga upp den i bloggen pga vissa anledningar men lovar att den kommer bli grym! Hörs om högst 1 1/2 timme!

over and out, hje

ehe gillar bilden


plugg

Nu ska jag jätte mycket åka hem från skolan! Blir att skriva novellen idag så att jag kan fokusera på matten och datorkunskapen imorn och på onsdag, hey hey just ja fakking filmanalys också!!

over and out, hje


glömt att berätta att jag blir väldigt arg ibland?


uhää

Blir så ledsen när statistiken går ner det är liksom inte alls roligt..men men inte så mycket som är roligt nu för tiden heller...Skit mycket i skolan och inte fan gör jag nåt... men det löser sig till slut, sitter i skolan nu och tänker nog åka hem och typ plugga ^^ vill verkligen inte..

söndags kväll

nu är jag ensam :( och nu ska jag plugga :(

sunday morning

Då så ska jag berätta vad jag gjorde igår... Simmade 650 m åkte till jobbet, jobbade, slutade jobba, mötte Robinm vän, mötte Elli, gjorde ingenting, åkte till Rydbo, satt och mös i Rydbo, åkte till Gallopfältet, sprang till bussen, missade bussen, tog nattbuss, tog en till nattbuss och det var en mycket skum resa! Nu inser jag att jag har blivit brun, ganska mycket brun, okej kanske inte som en pepparkaka men almost. Ska fan bli de till jul så att jag smälter in! Nu tänkte jag klä på mig och dra till stallet och rida lite granna och sen blir det hem och skriva klart sam uppgift tills imorn tyyyyyyp.

over and out, hje

lördag

Igår var det en trevlig kväll men jag kom hem rätt så sent så är ganska trött idag...Nu idag har jag varit i stallet och sovit på golvet i bastun och nu blir det först lite mat och sen ner till hallen och simma. Känner mig faktiskt rätt duktig som håller de och fortsätter, fast å andra sidan tycker jag att dte är rätt kul så det kanske inte är så konstigt. Men nu ska jag äta och vi lär ju höras rätt så sent eftersom jag ska jobba sen... tja

over and out, hje

heyy

hej min allra sötaste blogg! Nu är jag i Vaxholm och är allmänt ko0l. eller ja men det är jag ju alltid. och nu vet jag inte vad jag ska säga mer................
over and out, hje

-.-

Allting är bara sämst, jag orkar inte mer

ny header??


foto



Made by hje


Made by Felix & Timmy


Moa-li <3


hest <3


thursday

Töjde örat ännu lite till idag, var ju egentligen inte meningen men tappade den andra grej så då lånade snälla Emmy ut en till mig. Hihih vilken tur jag hade att hon hade en som bara låg och skräpade i hennes skåp liksom.. Imorn är det helg och jag har verkligen ingen aning om vad som sker förutom att jag jobbar båda dagarna. Måste hitta på nåt. kanske kanske, ja vem vet (?!) ååh ja det vore mysigt! Nu ska jag gå till Moa-li och dricka te!

over and out, hje

lektion

Nu har jag grafisk kommunikation och det är typ nästan min favorit lektion förutom att det är lite segt ibland. Men det är najs. Och nu måste jag börja jobba så hej

over and out, hje

miss you

Såg en kommentar nyss från Josefina och blev väldigt glad. Har inte hört från människan på väldigt väldigt länge. Saknar henne lite faktiskt._.

hjärnprotest

Ligger nu i min säng och är ganska trött. Kanske därför jag besöker den så tidigt. Har ju blivit ganska sent de senaste kvällarna och det gillar inte min hjärna direkt. Är så sjukt trött och seg och idag i skolan kändes de fan som om jag gick på nåt va typ helt borta... Tränade idag och det gick faktiskt riktigt bra, även fast jag höll på att ramla av men men. Nu ska jag fortsätta att lyssna på infected Mushroom och kolla lite på bdb och sen blir det nog att kolla lite på nitro filmen och sen sova! Ha det bra!!

over and out, hje

seriöst

Idag sa Robin att läsare hatar när man lägger upp samma bild flera gånger men sen kom jag på att jag faktiskt har en liten kamera så borde ju ta med mig den ganska mycket mer så att ni får se lite real life liksom...heh bra hah? nu är jag ganska trött fast ändå inte för jag har ju käkat kinderägg och druckit cola. Bra grejjer de, rekomenderas starkt (Y)

engelska lektion


SOm ni ser är jag väldigt aktiv i skolan men heh heh gör inget. Ligger på mvg nivå i engelskan sån firade detta med lite sms och lek!

..


Taggad som fan på att lära mig att åka bräda nu så vette fan om det blir nya pjäxor :S får fan se.....................

dagens dans 3!!


hje


Grafisk kommunikation nu och jag märker att man lär sig mer om man typ inte gör det som står på pappret utan bara leker runt lite och testar nya grejjer.


RSS 2.0