nyår

jag lägger ju för det mesta upp bilder på denna blogg. Dock så vet jag inte riktigt vad som är felet. det fungerar liksom inte längre. Har startat om datorn men den är knäpp! inga bilder de var det jag ville säga!

brist på allt

I brist på annat tänkte jag berätta för er vad som händer just nu. Har lov vilket är otroligt skönt. Hänger på danderyd varje dag och tränar vilket suger sten hårt men men vad gör jag inte för mitt förbannade knä!? Förövrigt kollade jag nyss på sommarkläder och kände mig otroligt taggad. Nu saknas det bara ett friskt knä, fisheye och 15.000 sen är jag fit for fight. haha ne skämt åsido, men det hade ju allt vart bra skönt! Nu ska jag kixa med lite saker och sen blir det sängen, tyvärr ensamt...imorn är det danderyd igen ooh så trevligt med lov!

så de så

bra jul. laddar upp bilder när jag kommer hem. mobila bredbandet är för segt. men fina bilder ska ni allt få se!

jag mår rrrrrätt bra!

så jävla förkyld, aldrig upplevt detta tidigare typ...redan gjort slut på två toarullar...drömmer sjuka drömmar. vill öppna mina paket. fml

off you go

packat klart nu och tänkte typ gå och lägga mig tills resten vaknar. Har åkt på den värsta förkylningen sen jag föddes och så har jag feber. Men john tyckte iaf att det var skönt med lite värme så de var det positiva typ....hej då

bra

en timme och en kvart, sen blir jag robot. najs!

ett tecken på att ja e hård e att ja e klantig!


tja eller nåt

sista skoldagen innan 3 veckors lov. Känns skönt och kan behövas. Dock kommer en del spenderas på sjukhus och jag kommer inte kunna göra något på nyår och dessutom ska jag åka till landet och typ inte göra någonting. Men va fan, tänk glada tankar nu!


hmmmp

Lackar på min dator, tänkte bara säga de. Går ju inte att ladda upp bilder på bloggen, suger va fan!

CFP

sorry guys I saw that now. Cute pic anyway! love

happy moments


Dag 12-Mina drömmar

Jag drömmer om så otroligt mycket. och drömmarna varierar från dag till dag. jag vet inte vem jag är och jag vet inte vad jag vill göra. ena dagen är jag en hästtjej som inte vet något annat än att hästar är bäst. Då vill jag bara vara jätte duktig på de. Men sen 5 minuter senare vill jag helt plötsligt bli proffsboxare och typ resa jorden runt direkt. Jag har helt enkelt ingen aning. Vill väl antaligen typ va som alla andra fast lite mer extrem. Älskar ju alla extrem sporter som finns. Så hjälp mig gärna hitta mig själv











eeh vi kör igen!

Nu drar jag ut och har roligt med Jackline! Tar inte med någon kamera men har ju ny mobil med kamera så något blir det nog! Ha det så bra!

bad memories

Senast det var en person där som låg mig varmt om hjärtat var han otrogen. Senast hon och han umgicks var de otrogna. Nu är de där tillsammans. Jag vill undvika att det ska hända. jag orkar fan inte de. Snälla om ni nu tycker om mig gör mig inte illa.

susanna


hahahaha


rebecca & fiona

grymma brudar. Älskar deras inställning, stil och ja allting. Fan de är ju typ bäst! Här är deras spotifylista. Och här en till deras senaste avsnitt på svtplay.se. Kärlek till er brudar!


Dag 9 – En perfekt helg för mig

Om jag hade varit frisk hade det lätt varit en helg som mestadels spenderades med Moa-li. En tävling med hästen och lite skidåkning. Sen kanske lite festande med alla mina favoriter. DÅ hade nog allting varit toppen. Men sällan som helgerna blir så himla toppen nu för tiden faktiskt. Blir lite för mycket av det goda, hehu. I helgen kör jag och Jackline all in! Då kan jag berätta och en perfekt helg, de vill jag lova!

Dag 8 – Mina passioner.

Vet inte direkt hur jag ska förklara detta  men antar att det menar med vad man typ brinner för!? Jag är ju inte speciellt livsglad men jag gillar att göra saker. Ligga hemma och kolla på film är skit tråkigt typ. Och nu är det speciellt tråkigt eftersom jag inte kan göra något annat, typ. eeh nu förenklar vi det lite. Jag älskar typ allt extremt som gör lite ont och i de räknar jag även in min häst eftersom jag ramlar av förjämnan.













Dag 9 – En perfekt helg för mig.

Dag 7 – Historian bakom mig och min bäste vän.

Som alla kanske redan förstått är min bäste vän Moa-li. Typ sjukt random att vi ens är kompisar men det är beviset på att man ska våga söka kontakt med andra människor.

Jag gick i sjuan och det var under våra temaveckor som jag och Moa hamnade i samma grupp och vi började direkt prata jätte mycket med varandra. Sen så följde jag med henne hem en dag när hennes lillebror fyllde år och sen dess har vi typ suttit ihop. Hon är verkligen den bästa människan jag vet och hon är absolut min förebild. Hon är liksom så klok och hjälper alla hela tiden. ååh jag tycker så mycket om henne! Här får ni en titt genom åren på oss!


vi bråkar typ rätt mycket egentligen men eftersom vi är varandra så nära blir det mer syskonfights så det går över på 5 röda!


syster

det gör typ ont. så mycket saknar jag dig. seriöst vi kommer ha det bästa lovet någonsin! jag älskar dig


winter


photoshoot i sängen

really fun actually!


fel

nej sånna här tankar ska inte skrivas med ord längre. inte här. Men seriöst. Ni som ringer. Snälla sluta klaga. Sluta förfölja. Sluta irritera. Ni gör ett redan ovärt liv ännu mer ovärt. Ge er bara. Känner mig som en jude

sådär ja

Helgerna upprepar sig. Undrar om kommande blir likadan. Kanske kanske inte? Då är jag pojkvänslös, lite trist men han får ju iaf ha lite kul. För en gångs skull, tyyyp


Dag 6- Mina rädslor

Jag hatar alltså verkligen hatar att åka tunnelbana!! Känner mig så aah jag vet fan inte men de är då himla läskigt. Alla människor som ba glor på en. Jag sitter bara och skakar, riktigt jävla hemskt!

Dag 5-fula ovanor

hmm, jag är extremt dålig på att plocka undan efter mig hemma men när jag är borta är det nemas problemas. Sen så blir jag även väldigt trött när jag dricker alkhol och brukar typ lägga mig i närmsta säng, not good at all!

Men det värsta av allt är nog min förbrukning av mobiltelefoner. Kan inte ens räkna de på två händer längre. Helt jävla sickt! Och de som är ä nnu sjukare är att jag är ändå rrrrrätt försiktig men ändå så pajjar de. MEn man vill ju va ball och visa vad telefonen håller, därav min nuvarande som har spricka i skärmen och helt svart. Ush aja baja. Tur iaf att man har en pappa som jobbar med skiten. Får hem två nya idag så att jag inte behöver vara orolig! skönt...

Dag-4 ett utryck som jag använder för mycket

Fan känner mig sjukt vanlig när alla dessa frågor kommer upp. Jag gör fan inget annorlunda längre :( men typ här är ett urval av vad jag brukar säga för mycket typ....

NAJS

NÄVER BÄVER

ETT NÖT

hihi

Dag 3 – låten jag hade sjungit om jag sökte till idol

Jag tänker då på det hela tiden men får aldrig till något riktigt svar. Just nu lutar det mest åt Fidelity med Regina Spektor men jag har vart inne på massa andra låtar som inte alls är inom smama genre. Men eftersom jag ändå inte trör att jag kommer söka så får det bli den!

antong


inte jag som fotat dock

Dag-2 Bästa teaterföreställningen jag varit på

Hmm, inte direkt något stort teater fan så har typ aldrig varit på en friviiligt än. Dock så pratade jag om det med en vän häromdagen så det vore soft. Typ skaffa årskort på nåt och gå och se teater nån gång i ibland...vore ju soft.

Men iallafall jag kommer ihåg att jag va på en teater med min mormor för typ jätte länge sen och den var nog rätt bra tror jag. hehe aa de va de om teater, hoppas jag går på någon och kan skriva lite mer om det någon dag :)

Dag-1 Presentation av mig själv

Hoppas att alla som läser redan vet att jag heter Hanna men annars så vet ni ju de nu. Jag är 17 år, jävligt obra ålder faktiskt. Går media på täby Enskilda Gymnasium och de funkar väl rätt bra. Tycker om att va med min pojkvän, polare och sånt skit typ. På vintern åker jag för det mesta skidor och på sommaren rider jag.

Just nu har jag ett cp knä så kan varken rida eller åka skidor så det suger men aja. Fan svårt att presentera sig själv. Bättre att ni frågar!

I väntan på 2011

Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 – Bästa teaterföreställningen jag någonsin har varit på.
Dag 3 – låten jag hade sjungit om jag sökte till idol.
Dag 4 – Ett uttryck jag använder mycket.
Dag 5 – Fula ovanor.
Dag 6 – Mina rädslor.
Dag 7 – Historian bakom mig och min bäste vän.
Dag 8 – Mina passioner.
Dag 9 – En perfekt helg för mig.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Bästa boken jag någonsin läst.
Dag 12 – Mina drömmar.
Dag 13 – Något jag ångrar.
Dag 14 – Saker jag avskyr hos andra människor.
Dag 15 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 16 – Min önskelista.
Dag 17 – En resa jag aldrig glömmer.
Dag 18 – Vad brukar jag lyssna på när jag sitter framför datorn.
Dag 19 – Något jag saknar.
Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
Dag 21 – Det här får mig att gråta.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Om jag blev president över världen.
Dag 24 – Kändisar jag har träffat.
Dag 25 – Det första jag skulle göra om jag vore av det motsatta en hel dag.
Dag 26 – En av de fulaste bilder som någonsin tagits på mig.
Dag 27 – Bästa bioupplevelsen.
Dag 28 – De tre coolaste prylarna i mitt rum.
Dag 29 – Sista bekännelsen.
Dag 30 – Årslista på saker jag gjort.

önskar mig i julklapp


hej på er!


aliens


-.-

skolan suger....

RSS 2.0