puss

Jag gillar mitt liv ganska mycket ibland men förutom de mår jag ganska dåligt. Random folk som kommenterar bra saker får mig att må bra och förutom de mina kära vänner och annat. Jag gillar er alla och om ni känner för att ta åt er så go ahead!




<3

old pic


Ikväll blir det att kolla xgames, eller hm ja om det nu funkar. Nu ska jag dricka oboy kyss!

over and out, hje

i farten

Idag mår jag inte riktigt som jag borde må...Är yr och har halsont, inte alls bra. Men något som verkligen är toppen är att jag nu ska bege mig mot ortopeden så att de kan kolla upp vad som egentligen är felet på mitt knä. Hoppas verkligen att det inte är korsbandet, Bellis skrämde upp mig lite igår. Men om det är bra blir det kanske förhoppningsvis Väsjö imorn, eller nej nu skojade jag väldigt mycket min hals och yrhet måste jag bli av med först! Nu har jag super mega bråttom så ska bara fixa lite smink och sedan springa till tåget :) puss på alla er som läser, ni är fina!

over and out, hje

hiss/diss

Måste ju faktiskt vara lite traditionell också ibland....

HISS
Tänkte stå emot strömmen och säga att dte är sjukt NAJS med snö, älska det!
Det är bara typ 5 veckor kvar till sportlovet och då är ju sommarlovet närme
Snygga brudar med snygga dreads!
Och sen så kan vi ju hissa Moa-li också -.-

DISS

Hmmmm, först och främst modebloggar. Och då menar jag typ 15 åringarna som inte har någon koll och med de menar jag inte har jag har koll men hallå va fan dom ser ju exakt likadana ut liksom!!
FJORTISAR
Mattelärarn, hon är inte najs och tror att jag är helt cp i huvet!

sen så har jag typ inget mer att dissa för jag gillar livet rätt mycket nu...

felix


Felix är bra
snel heszt


lillebrooooooooor


Min lillebror är väldigt söt och väldigt snäll. Han är helt enkelt bäst!!

störtskön!


bilder från sälen!




questions


OM JUST DIG


FULLSTÄNDIGT NAMN : hje


FÖDD : 930826


BOR: vallentuna


SMEKNAMN : hje


INTRESSEN : hesten, åka skidor


SKOLA : TEG



HAR DU UNDER DENNA MÅNAD



SAKNAT NÅGON : ja


ÅNGRAT NÅGOT: ja


LJUGIT :ja


SVIKIT NÅGON : ja


KÄNNT DIG SÄMST : hmmmmm JA


GRÅTIT : donno


SKRATTAT: YEAH


VARIT SJUK : aa


VARIT UTOMLANDS : neeee


TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN : nej



KÄNSLOR



GRÅTER DU OFTA : nej


SKRATTAR DU OFTA : yäää!


HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: yr och äcklig


HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: inte bra


HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: nej


HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : hehe yäää



KÄRLEK!



FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: hmm nej


BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : hmmmmm


ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: nej


TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: nej


ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: njaaaaaaeee hmmmmm neeeee


OM JA, VEM : ...


HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD : typ 65235795 st


HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD :1


HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: yää


HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: jaa


VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU : hmmmm


SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : hmmm


SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : hihihih


SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: ehhh va fn spela roll?


FÅR DU MÅNGA KILLAR : ja såklart alla ba kommer dirr!?!?!?!?!?



UTSEENDET PÅ DIG



BRUNETT ELLER BLONDIN: mörktbrunt


LÅNGT ELLER KORT: halvlångt


SNYGG ELLER FUL: fulsnygg


NÖJD ÖVER DITT UTSEENDE?: mja jo ja


BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: nja


ELLER TVÄRTOM : hmm


HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: haha nej


HAR DU LÅNGA NAGLAR: ALDRIG


SMINKAR DU DIG: ja, förutom när jag åker skidor


VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN; hmmmm

 


webcam<3



Jag har hört att bra bloggare bjuder på sig själv så här har ni massa fina ego bilder tagna nyss!

hairproblems

Idag är det chill dag hemma. Mådde inte riktigt bra imorse när jag vaknade så stannade hemma. Har hittils typ inte gjort så mycket förutom att äta mango och det är ju faktiskt väldigt gott! Sen så funderar jag på hur jag ska göra med mitt hår. Blir nog inte dreads trots allt, har till och med avbokat tiden tyvärr :/ Har kommit på att det aldrig kommer funka men men nu är då frågan om jag ska ha kvar det mörkt, klippa det eller färga det typ ljust? Om någon har tips å är det bara att berätta!!

 


ljuus

Sitter hemma och chillar och v'ntar på att maten blir klar, bli pasta med kantarell sås vilket låter väldigt najs. Skolan var väl inte så rolig idag, mest slapp. Gick på en lektion eftersom jag tänkte att det var tisdag och sen fick jag dessutom skjuts hem vilket var ännu mera trevligt. Men nu är det mat, talk to ypu later bitcheeeeez


over and out, hje


home sweet home

Eller det heter väl så? just nu sitter jag och funderar lite över livet och hur surt det är att jag inte hann med bussen som går nu, blää. Har cp ont i knäet idag så stannade hemma från idrotten och sov. Ska chilla med knäet i veckan så blir tyvärr inge Väsjö :( Men men om ca en halvtimme ska jag gå till bussen igen och då ska jag hinna med den också!

jadå

Nu istter vi och chillar på hotellet och har typ precis varit och inhandlat lite grejjer. Mycket bra åkning idag, pink park var grym vad mer kan man säga liksom? Men gick inte så bra för mig dock. Otur! Imorn blir det åkning i Tandådalen vilket är väldigt najs enligt mig men john är tyvärr inte lika taggad....Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen blir det till att äta middag på TB :B

over and out, hje

In design sucks!

Nu är det Grafisk kommunikation, vanligtvis ett ämne jag gillar men In design är ju skit tråkigt. hehhuu :'( I bilen ska jag sitta och redigera, mumma!

over and out, hje

We want you in!


don´t like it!

Hmm, måste faktiskt säga att jag inte tycker så himla mycket om modebloggare! eller beror ju ioch försig på om det är någon cool snygg street stil som någon bloggar om men vart jag än kollar runt ute i bloggvärlden så ser jag bara folk som typ klär sig likadant, hemskt irriterande faktiskt!! hmmmmmmm

puss

Sitter hemma och känner att jag borde typ packa men jag orkar inte packa så jag sitter kvar här tror jag nog. Var hos söta Isabelle nyss och hämtade lite grejjer. mumma på de!
Imorn är det skooola (haha moa-li know hur jag uttalar de) sen så blir det låååååång biltur med papi och john till sälen. Heeeehhhu, jag är taggad som bara den men hm nu borde jag packa ändå... puss!

over and out, hje

do you wanna smoke with us?


taggtaggtagga

Sista lektionen sitter jag på nu och det är förövrigt webbdesign vilket är väldigt najs! Sen blir det att åka till stallet, rida lite och sen hem och PACKA, haha yes ni hörde rätt för jag åker ju faktiskt till sälen imorn, helt gaaaalet najs det kommer bli. Sen på lördagen blir det dessutom fest i Tandådalen, ännu mer najs!

over and out, hje

pluggbrud

Har tagit en paus från mitt lilla matte pluggande nu och det sker faktiskt (applåder!?!?) hehe. Känner mig extremt duktigt, mindre duktigt att jag fick sitta och vänta i centrum i en halv timme på bussen hit hem men men. Hann ju hitta ett par coola pjucks under tiden så det va rätt ok ändå. Förövrigt så är jag taggad på Sälen i helgen, bo på hotell o grejjer är ju aldrig fel. Men nu ska jag fortsätta plugga!
over and out, hje

somrig vinter (Y)


god morgon!

Är fortfarande hemma hos snäckan Vi har nu ätit pasta med ostsås. Mumma de du! hon är en riktig mästerkock!! Nu ska jag åka ut till stallet och langar en söt bild som jag hittade här


yeee

Sitter hemma hos snäääääääääckaaaaaan nu och kollar Amercian pie! Helt jävla awesoooome duuuuude! Vi äter chips dessutom och det är ju också helt awesome, allting är najs när man är med snäckan för hon är liksom typ helt jävla bääääst!! :D

over and out,hje

klass


movietajm

Ligger i min über sköna säng nu och kolla på Baksmällan. Störd film de där men den är faktiskt rätt bra. Är lite taggad på skola och foto imorn faktiskt! Enda lektionen i veckan som jag faktiskt ser fram emot och som jag inte vill sova under...Är däremot inte taggad på att gå upp jätte tidigt och att jag ska fortsätta göra det i 2 och ett halvt år till, uuu blää. Jag vill faktiskt hoppa av!! Men jag kommer inte göra de men fatta så galet najs det vore...aaah nu kommer mami med vatten kyss och jag ska fortsätta kolla film!

over and out, hje

.__.


kryckan

Yää yää, Igår var det Väsjö dags. Gick väl inge vidare för mig egentligen, för mycket folk tyckte jag men sen så typ sista halvtimman blev det vättre och då åkte jag upp och ner och försökte sätta den där jävla boxen men gick inte de heller. Och sen så gjorde jag mig illa också, någon åkte framför mig när jag skulle landa efter ett hopp och då blev det lite fel hehe. JÄVLA SNOWBOARDÅKARE!! Kände typ inget då men sen när jag väl kom hem gjord det cp ont och när jag vaknade i morse kunde jag inte röra på knäet, blev till att gå med kryckor till skolan och sen åka till akuten där dom klämde och rötngade och klämde och klämde men hittade inte ett skit. Ska dit igen efter  helgen om det fortfarande gör ont. ÄR JU SJUKT JÄVLA SUGEN PÅ ATT ÅKA SKIDOR!!! men men får hoppas att det slutar göra ont i typ idag :D Nu ska jag kolla på dirty jobs :D

over and out, hje

hallo

skola och sista lektionen nu som är webbdesign. Det är faktiskt rätt så roligt och snart så kommer jag ju sluta blogga här och blogga på min hemsida istället, det blir najs men jag typ göra iordning den först! Nu ska vi börja arbeta talk to you later friends!

over and out,hje


Skolan

Just nu har jag grafisk och det går absolut inte bra. Ligger dessutom efter i estetisk kom jag på nu. Inte bra alls!! Är typ super mega trött idag eftersom jag var uppe typ sent igår, låg med datorn i sängen alldeles för länge och när jag väl la undan den var jag typ jätte pigg så där låg jag helt själv utan någon sömn. SNoozade på tok för länge imorse men jag hann ändå duscha och allting så mycket cred till mig! Nu ska jag fortsätta jobba

over and out, hje

klaaar!

Eller kanske inte riktigt men halvt klar, har fått upp garderoben nu och bytt till mina nya sköna lakan, ush så gosiga och lena dom var! Kommer ha väldigt svårt att komma upp imorn vill jag lova. Var skönt att vara på Ikea när det inte var så mycket folk faktiskt, man kunde typ liksom gå omkring och chilla.

Imorn är det skola som gäller och sen antar jag att jag måste sitta och plugga...MEn på onsdag då ska jag minsann till Väsjö och det är ju alltid lika trevligt! Tänkte faktiskt sätta på mig ryggskyddet dessutom för om jag åker likadant som förra gången lär det bli ganska mycket ligga och rulla sig i snön. Men va fan vem klagar, snö är ju mysigt ELLER!? Hmm, kanske inte om man har skidor och pjäxor på sig, blir inte lika bekvämt då....Så jag får nog se till att stå  lite bättre. Skriver så äckligt ointressanta grejjer känner jag. Någon ge mig tips på att bli bra på det här???!!!! Nu ska jag krypa ner i min sköna säng, sov goooott!


over and out, hje

inredarN

hello allihopa everybody! Har städat och fixat lite hemma och nu ska jag och papi åka iväg för att köpa lite prylar till mitt rum. Bestämt att jag ska köpa en hylla och sen behöver jag ju ny garderob och nattduksbord. Blir nog att köpa lite nya påslakan och sen ska vi kolla på ett nytt skrivbord men men får se hur det blir, JUst JA ska köpa massor med tavelramar också, eller nja typ kanske 2 st hehe adios amigos nu ska jag byta kläder!

over and out, hje

någon annan som tycker att denna är bra?!


Draft: Jan. 10, 2010

Är galet trött nu och har typ inte gjort något på hela dagen lång. Vaknade i berga och åt lite frukost sen typ inte göra nåt, höll på att missa tåget och sen somna på tåget hem så att jag höll på att gå av men det är lugnt, lugnt oki!??! Chillade hemma försökte lägga in bilder vilket inte gick, åkte till stallet och longerade min fin fina polle och sen hem och lägga in bilderna som nu ville fungera :) Sen så har snälla David ritat min tatto också, den blev faktiskt väldigt fin och precis som jag ville ha den! Lägger upp bild när det vill fungera, så nu ska jag bara snacka med Filip och sen blir det tatto dags, najs som fan! Nu tänkte jag göra min säng sällskap,

.


#1

Har kommit på att alla mina vänner är extremt snälla och även min familj. Oavsett om jag behandlar dom som skit så finns de alltid där för mig. Jag mår sjukt dåligt över detta men på ett sätt är jag även tacksam. Tacksam för att jag är så lyckligt lottad med mina underbara vänner och underbara familj! Utan er skulle jag faktiskt inte klara mig mig, liksom överleva vardagen. Även fast jag vill klara mig själv och vara självständig så har jag insett att livet inte riktigt fungerar så. Man behöver andra. Förlåt för att jag beter mig som jag gör och jag ska försöka bättra mig....

hje is in tha hooouse

Sitter i min säng right now och har lagt in bilder på datorn sen i lördags. Det var najs och jävligt mycket roliga bilder. Igår kväll var jag hemma hos Felix med lite folk coh chillade. Hehe sen kollade vi på superhjältarna och Timmy buggde sin berömda säng. Idag har jag gjort en sak som vissa kommer älska och andra kommer hata mig för men skit samma! Sen så har jag kollat på min brors hockeymatch och nu tänkte jag glida iväg till stallet. Har inga direkta planer för kvällen men något kul hittar jag nog ändå på i sista sekund, som vanligt... Bjuder på en schysst pic på mig och min käre vän MOA-LI! <3


over and out, hje

hmpf


@resarö

Nu är jag hemma hos mina lilla vän Felix med Birk, Timmy och Ossian. VI ska typ chilla och röka lite pipa. Idag har jag varit i Täby C och shoppat lite granna. BLev ett par shorts, en tröja, ett par skor och en bandana. Egentligen skulle vi ju åkt till Kungsberget men när vi såg på deras hemsida att det var 25 minus blev vi mindre taggade och stannade hemma istället. Men imorn blir det väsjö med 92an och ahj. najs!
over and out, hje

25 grader

Nu är jag färdigäten och allt sånt annat. Har ju spenderat min dag i Romme eller jo ja 4 timmar i bil också och imorn blir det samma sak fast i Kungsberget. Blir jävligt najs med mycket åkning, gick dock inte så bra idag. Var liksom lite för kallt för att kunna åka så blev mycket sittandes inomhus. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film med Isabelle :)

over and out, hje

vitlöksbröd <3

Nu är jag hemma och har precis klivit ut duschen och det var riktigt skönt. Idag har jag inte gjort så himla mycket, stallet sovit chillat och ätit. Har typ haft samma kläder på mig nästan med ett undantag dock...Sjukt jävla skönt! Sen åkte jag och mina älskade familj Lundh till täby c för att slänga i oss lite pasta fast jag åt inte pasta men det var gott ändå! Träffade Robin gjorde jag också och fick hem mina söta braller, har saknat dom så men antar att dom säkert haft det bra i sälen och i svinninges skogar. Nu ska jag vika lite tvätt och sedan ta med mig mina skidor och pjäxor och allt annat till Isabelle. Ska ju åka till Romme med hennes familj också, denna vecka kommer bli najs med mycket skidåkning! ;)

over and out, hje

hej

Kära blogg! Jag mår helt cp har ont i ryggen och känner mig helt spänd, skulle behöva väldigt mycket massage om det är någon som skulle vilja ge mig de (A) Imorn blir det Romme med min allra sötaste vän Isabelle och hennes familj och sen onsdag Kungsberget med pappa och maybe Robin (??) Och på torsdag blir det vaesjo med några :D satan så najs det kommer bli!! Nu ska jag göra något annat (Y)

_-_

hallå där kött och blåbäR!!! Idag är jaag galet trött och jag ville bara tacka allesammans för att ni hade det trevligt hemma hos mig. Silver tejp och banan är gott tillsammans! Nu sitter jag hos Moa och ska nog gå och dricka lite vatten, kyss!

700

Nu blir detta mitt 700e inlägg!! Känns najs. Just nu lyssnar vi på hög musik och byter kläder, ikväll blir det nog middag :D

jag gilllar mig ibland!


Gott nytt år då!

Nu är det nytt åt, känns rätt skönt faktiskt. Hade en för jävla bra kväll så det är ju jävligt bra! nu ligger jag i min sköna säng och lyssnar på Queen, bra saker de! Nu orkar jag inte skriva, mitt huvud mår inte så bra idag. Nu ska jag lägga upp lite bilder!

RSS 2.0