-


monday

Spenderat kvällen med kusinmys, sova, dricka oboy och kollat in allt det vanliga. Bloggar, Spatziba, Tacky och freeride. Ganska så skönt faktiskt. Jag lovade ju er bilder idag och fotade faktiskt lite men saken är den att jag har ingen sladd med mig till kameran så överför till pappas dator men internet fungerar bara på denna, ah ni fattar grejen liksom. Nu tänkte jag krypa ner i en varm gosig säng där min söta kusin redan ligger och snarkar...imorn ni, då vaaaa!


tristess



ja men ni förstår nog hur kul jag har?!


BAM!



knäet är lite skadat (nu igen) så idag har jag bara chillat eller aa tills nu i alla fall. Ska åka lite senare men först måste jag ta lite pills. eh typ hoppas ni har det bra och sånt...tja tja


bad

glider omkring i backen och känner mig allmänt oskön. kan ju inte direkt påstå att det har gått sådär super bra. men i slutet idag så släppte typ rätt mycket, gick rätt bra liksom...sen så måste jag även säga att ni får fan inte underskatta åtta åringar för fan vad de kan snarka. Eller ah en åtta åring som sover med mig i alla fall. Nu ska jag dricka oboy och va allmänt trött typ.  och fan vilken dålig update, lovar er bilder till imorn ;)


Lucid- The Family

woaaa fett! Kolla in deras webshop!


let´s go

Allting klart och nu drar vi. Sjukt pepp på en vecka med snö och bra backar. Lite mer variation liksom. Har ju datorn och internet med mig men lär väl mer bli bilder och kanske nån mini edit i veckan på min bror. Eller vem vet, knäet kanske tänker funkgera och då får ni på mig med! tja

Lucid

"- Lucidbrand is all about having fun with friends and do what makes you happy. We want to take that feeling to create quality products to awesome people that live out every day to the fullest, and enjoying life."

spana in lucidbrand.se!

getting ready

Woop typ rätt så mycket klar nu. Känner mig duktig va fan :) fixa lite musik och sen sovaaaaa. kommer sakna min säng som fan, den är bäst!

Enter Wonderland clothing

fet!

happpppyyy

Gjord klart ett skit bra arbete. Och gjort mamma pappa och Eric glad. Hur jävla grym är inte jag? Fett grym! Nu ska jag hem och packa inför säleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

ey bitch

 

plugga på skype? oh yes det går så jävla bra nu


Something Good Can Work

                     

                   

                                      

mamma och pappa, jag struntar i att ni inte gillar de för jag gillar de :)


friday

Dagen innan lov och man är rätt pepp. Lyssnar på Crystal Castles och man ju blir ju ännu mera pepp. Dessutom fixar jag och trixar med den grymma hemsidan som snart kommer att droppa. Fan vad fett. Mer info lär ni ju typ få när bomben släpps så att säga. Har väl kvar den här bloggen men mer som bollplank. Typ alla ni som gillar snowboard lär ju bara älska den. hehu fan nu har jag ju nästan avslöjat för mycket. Men aah de blir fett som fan! Nu ska jag knåpa vidare så att skiten blir klar någon gång också! peace


Many Ways

Winter Project - The Movie from Winter Project on Vimeo.

Okej jag vet att den inte direkt är ny men den är ju galet bra!


thursday randoms

ååh jag är så sugen på att tatuera mig. Vill ha en text men det känns så fel att leta liksom. Jag vill att den ska dyka upp inte för att jag suttit i timmar och försökt hitta en som passar mig. Men det är sånt som dröjer ett tag. Idag har jag haft mys med mig själv. Långdusch, te och Indiana Jones. Absoluta favoriten!

fett

Kristofer Fahlgren Showreel 2010 from Kristofer Fahlgren on Vimeo.


cold


jag tänker inte gå och klaga som alla andra och säga att det är kallt. Fan det är sverige liksom och då får man leva med det. Ta ert pick och pack och flytta dåååå. Men i alla fall, i lördags var det jävligt kallt. Men jag klagar inte, konstaterar bara att det är kallt och varför jag tycker de är för att jag klär mig jävligt dåligt. SÅ folk skaffa er lite varma kläder!

bmx


hje

studiobild från idag, kommer upp fler när jag redigerat!

ibland blir allting bra


Why do I want you?
now that I can't have you.
Why did'nt I just want you back
when I had you back, when I had you.

kandee


woho!

Redit #3 from Colin Walters on Vimeo.


awesome

Att ens försöka gå till skolan utan att dricka kaffe och sen sitta och lyssna på en genomgång på en timme kan ju ha varit världens sämsta idé. Än en gång har jag lyckats. Sjukt dåliga ideer jag har. Nu har jag fått i mig kaffe och sitter och äter ett äpple. Eller va fan? Ännu en dålig idé. kommer få så sjukt ont i magen och bli jätte tjock i halsen, bra morgon bra morgon bra morgon bra morgon bra morgon!

13.35

Började dagen med lite sjukgymnastik som faktiskt gick oerhört bra. Böjningen börjar bli riktigt fin nu. Sen direkt till skolan för grafisk. Nu har vi svenska där vi ska filma för våran redovisning. pepp day! Är så galet sugen på att åka lite bräda. Kanske blir en tripp till väsjö innan jag befinner mig i sälen. oh vilka bra saker det finns!


bmx


snyyyyyyyyggt

Visst börjar det se bra ut nu? ohh yezz så jävla skönt att knäet börjar släppa, fan ett stort steg framåt. Att ha varit handikappad sen 7e september har vart rätt så osoft!

pepp


"du vet när man
vill göra så mycket att man nästan sprängs?
Precis så känner jag nu, men
ingenting blir gjort. Tiden står stilla. Jag vandrar i cirklar.
Känner mig ensam och förstörd.
Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen"


"Fokusera på skolan och brädan. Nu jävlar ska vi ha resultat"


Jag är så gaaaaaalet taggad.



wierd

när jag kollar på min blogg så ser den lugn ut. Va fan den borde beskriva mig. Knäpp chey som älskar liv typ. hahaha tjarå

16.17

Pappa säger åt mig att inte ramla av stolen och jag får kommentarer där folk undrar om jag är sjuk. Om ni känner mig väl så vet ni mycket väl att jag sitter och pluggar då. Allt är likom skevt, helt upp och ner. Skriver om slutartider på engelska vilket jag tydligen ska redovisa sedan. Ah men de e väl rätt fett...solen skiner så va fan ska man klaga på? Eeh jo just ja, jag har rätt ont i knäet.....

give me something please


håltimme

Det är ju jättteee kuul att sitta och göra ingenting. Men nu ljög jag föresten. Har kollat lite snowboardfilmer och lyssnat på mega musiiiiiic!
och varför i helvete ser det ut som jag har vatten skalle?  Om ni inte visste så har jag inte de!

instagram


wrong

Kollar lite dokumentär, eller ah de kanske man inte kallar de men iaf. Det är med Johan T Karlsson. Love till honom och hans musik!

Skulle publicerats måndag kväll!

nej jag ska inte klaga för jag vet att folk tycker att jag klagar för mycket men jag kan väl ändå få säga att jag har lite ont? Så sjukt jävla puckad brud...tror att hon är frisk och fit for fight för railsen. De gick ju käpp rätt åt helvete. Ska nog ta det jäääävligt lugnt innan sälen. Förövrigt så är jag arg på skidorna, vill åka brääääääääääda! Ge mig en tack. ååh nu ska jag sova. Men först käka lite piller och smörja in med voltaren.


Och här skulle det va en fin bild men ni kan ju tänka er mig, trött chey i underställ som gör thumbs down. Ehh ni fatttar vaa? :D

edit:bilden kom nu va!

bellen


väsjö

woho, blir lite åkning idag. lär dock bara filma, och tack för att jag skrev de. måste ju ladda kameran!

du vet att

Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Du och jag nu
Du snälla vänta, vänta, håll ut

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag
Du och jag

morning

som vanligt låg jag kvar i sängen och verkligen funderade på att gå till skolan. Svaret från mig blev nej men hjärnan sa ja, fan att vi aldrig kan hålla sams! Men nu är jag iaf uppe, är i ordning gjord men har bara trosor på mig. aah men går väl då. tja tja

sleepyhead

Då har ännu en ovärd helg passerat. Vill fylla mitt liv med roliga saker. Jag undrar vart allt har tagit vägen. Med denna bild och denna låt tackar jag för mig och hoppar ner i min kalla säng utan sällskap, livet är bra orättvist ibland.

rum


hade världens bästa bellen på besök och då blev allting stökigt så då började hon städa garderoben så då fick jag minsann fortsätta idag med dammandet. men bra blev det. Börjar tycka om mitt rum, typ ligga i sängen och kolla på film med någon härlig själ. Where are you?

neutral

Tillbringat tid i stallet, städat rummet, duschat ja men vi kallar det söndag va? Känner mig så tråkig och vanlig just för att jag har gjort allt detta. Brukar inte känna mig så tråkig faktiskt, så behöver ni tips komsi komsi. Fan nu yrar jag igen, va fan ska jag skriva. Eller nej jag ska inte skriva bara bilder, tja tja!

instagram


hihi

vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta när någon kommenterar och undrar vart jag har köpt min tröja (intemodebloggintemodebloggintemodebloggintemodeblogg) hahha nerå men de va väl kul! Nu ska jag ut i kylan, kul va?

herå

och nej jag putar inte med läpparna, de ser ut så!

bmx

bilder från hallen i onsdags, eller om de va tisdag skit samma bilder här har ni!

åhä

Idag skulle vi vart i Väsjö men tydligen inte. Vissa bangar pga vädret. Lite glad är jag dock eftersom jag bara ska filma. najs najs

give me


dog days are over

kan hon sluta va så snygg? åhhh jag gillar dig


bra

bra tjej. Bellen påminner mig om att jag sitter inne på facebook på både telefonen och datorn, datorn i knäet och den andra i handen. Bra liv! nu ska vi duscha, haha

fett


"Ziphood med allt du kan tänka dig behövas när du flyger.
Detta får du med: Smidig passficka, ögonmask så att du kan sova, tandborste,
öronproppar, uppblåsbar och borttagbar
kudde i luvan samt många fickor för smidig förvaring."

Hur fett är inte detta? perfekta tröjan för mig som alltid är trött. Och råkar man typ vakna på fel ställe så är det ju grymt att ha med sig tandborste. Denna blir lätt nästa köp!!!

jag kommer

Woah ego bruden här eller vadå? 4 inlägg på raken med cam bilder på mig själv. hehe men min blogg och mina intressen typ. Skolan är tråkig och jag är trött, nu ska jag dricka kaffeeee!

genom hålet i mitt hjärta kommer räddningen till slut

Idag skulle det varit vi. Idag skulle det varit vi en längre tid. Året som gått har varit lärorikt. Jag känner mig själv lite bättre nu. Men framförallt har jag förstått hur man ska bete sig. Bete sig mot människor som sårar ens känslor. Låten jag lyssnar på gick på repeat i flera veckor. Vi tröttnade aldrig. Överallt, vart vi än befann oss var den med. Jag deppar inte längre. Jag ser bara tillbaka på fina minnen.




smart

äta knäckebröd i sängen? jaa varför inte, lite smuligt ba

bruden har kul

helt jävla slut i hela kroppen. Orsaken till detta är dock sjuukt najs. Idag begav jag mig nämligen till VÄSJÖ (assåå ni fattar inte hur galet lycklig jag vaaaa). Det var jag och eric. Sjuklingarna. Tog de rätt så lugnt men så galet härlig känsla. Nu tänker jag trotsa klockan och typ sova...min kropp behöver verkligen det.

Play the World

fixar lite med min tidning och lyssnar på musik. imorn blir det väsjö. Härligt att få stå på skidorna igen!

everybody loves dubstep

http://www.youtube.com/embed/HIz411TpMs8?hd=1


sunset


time for school

sjukgymnast och sen skola. as pepp på min tidning. kommer bli doooooope!

dansa, fastän

Hur glömmer man? Hur glömmer man bort alla de fina minnena som man hade tillsammans? Just nu är allting svårt, för precis exakt ett år sedan var jag som lyckligast, liksom på toppen av cirkeln. Då var allting grymt, livet lekte. Jag hade en frisk kropp, var kär och jag visste att någon var kär i mig. Jag kändes att jag behövdes liksom. Jag har sånt otroligt minne så jag kommer ihåg precis vad vi gjorde dag för dag, det är inte så bra just nu. Jag vill bara glömma. Jag vill ha dig ur mitt liv. In med nya roliga minnen, just nu har jag  fyra grymma resor att se fram emot. Men trots allt fina saker som jag kan blicka fram emot så har jag ramlat över kanten. Jag är på botten av cirkeln. Jag vill tillbaka till allt de roliga. Vara sådär skönt exalterad hela tiden. "Give me something funny"

something

Uuuh I really have to study! But now I´m gonna watch some snowboard movies and then sleep. Good stuff happens on a Monday!

ego

oredigerad. IGEN!? vad händer liksom?

friend


någon gång måste du bli dig själv

Jobba från halv 8 till fem och sedan köra ett hårt jävla pass på gymmet sätter sina spår ska ni veta mina vänner. Nu är det solsidan, sen ska jag unna mig sömn. Längtar till veckan. Längtar till att göra saker. Underbara saker är påväg! (ush lät ju fan som jag va gravid)

Prinscreen

försöker få ihop en edit men det är liksom lite svåååååååååårt när man inte har så många klipp. Om nån är sugen på handrails så är jag sugen på att filma. Oavsett kylan. pussi


horzie

 


hola

hemskt mörk bild. ush och fy! Idag är det duktiga jag som är  i farten. Börjar dagen med att rida lite sen ska jag åka och svettas lite på gymmet innan jag far hem och försöker mig på lite diverse sam uppgifter. Hejja mig!

out of this

nu gittar jag

let´s go purple

mitt vill ha behov är cp stort right now. ush inte bra inte bra!

what´s up

hanna pluggar på en fredag? Är det någon mer än jag som inte får ihop det riktigt??

bad day

koncentationen på noll. Nu åker jag och tränar!

ah

att få legga på energi dricka är super kul! Om 3 veckor ska jag åka snowboard. happiness!

to do

Bellen och Hanna gav sig idag ut på isen för att fota och resultatet blev grymt. Dock inga bilder som kommer att läggas upp på bloggen. Eller några kanske ni får se. Nu ska jag göra te, sätta i hörlurarna och redigera!

about me

hej jag heter hanna och jag är 17 år. Jag vill träna. Jag är rastlös i princip hela tiden. Jag vill även åka snowboard men då kommer inte mitt knä att hålla. Men träna får jag och det vill jag men det är 2 personer som inte riktigt förstår vad jag menar?!

??

Jag tycker att jag borde köpa dessa. Gud tycker antagligen inte de eftersom han inte ser till att ingen köper mina skidor. dumdum!

inspiration

ph: wehertit

ayye

Tackar den kära minus graden för att den visade sig i morse så att jag slapp ramla ännu en gång på väg till bussen. Har just nu webbdesign och är sjukt pepp på den nya hemsida som än så länge bara är massa blandade skisser. Men när den väl kommer blir allt mycket roligare...

haircut

känns inte riktigt som man ser skillnaden men det är i alla fall en decimeter lite drygt som är bortklippt. Skönt men ovant. bedtime now, all by by self :(


instagram


missing

En del av mig är borta. Kan inte riktigt avgöra om det är bra eller dåligt, skönt eller ledsamhet, lyckligt eller sorgligt. Men hittills känns det otroligt bra. Nothing can stop me now. 
be happy. just the way you are

Random

Spotify premium är slut och jag är arg, fan måste fixa nytt. Nu kan jag ju inte lyssna på ipaden vilket suger...sitter förövrigt och pluggar i min säng. Skissar lite för våran grymt snygga hemsida, snart lämnar jag de här stället, sköönt men Ändå oskönt, kommer dock ha kvar den här bloggen för tanke avskrivningar men jag hoppas att de blir färre och färre, Adios!

unnecessary crap

I somras fick jag skatteåterbäring trots att jag inte skattat på typ två år. Hade dessutom redan fått återbäringen för de jag skattat året innan. Men sjukt bra tyckte jag med lite extra cash. Ett sånt under hoppas jag faktiskt på nu. Att nån snäll själ ska sätta in typ 10000 och inte sakna de. Kommer i och för sig aldrig hända men man kan ju alltid hoppas? Så ointresseant är mitt liv just nu. Nästa vecka är jag ledig måndag och tisdag och de riktigt svider i hela min kropp över att jag inte kan dra ut i backen då. Det skulle ha varit solklart förra året. Ush och fy vad jag klagar, nu ska jag hem och redigera lite film och bara vara allmänt mycket jag...bara så att ni vet.

Now

Har fixat lite tvätt och sånt såhär såhär på min lediga dag. Är sjukt sugen på att pyssla så får allt se till att fixa nåt, vill göra lite snygga och balla lådor men tvekar på om vi ens har något matrial hemma. Annars blir det nog lite målningar...är det någon därute som fortfarande vill ha töj smycken? Har nämligen en hel del kvar och jag lär inte använda allihopa...så skriv en kommentar om det är något nivill ha. Kan även göra nya!

unlike

Just nu ogillar jag skullcandy extremt jävla mycket! Har haft 2 lurar därifrån nu och båda har typ pajjat svin snabbt. De ena och första paret kan jag till viss del hålla med om att jag va lite oförsiktig med men de som jag har nu har jag nästan bara använt hemma vid datorn. Blir så sjukt irriterad. De första pajjade direkt och de gick verkligen inte att lyssna på någonting alls utan att de hackade extremt mycket. De som jag har nu går ändå att lyssna på men bara ljud i ena örat för det mesta, eller aah om man inte går och lutar sig extremt mycket åt vänster så att man får nackspärr. ush!

depp mode

En vecka höll jag skenet uppe men nu blev allt sådär mörkt och jobbigt igen. ingenting blir bättre av att man blir ignorerad och smutskastad. Tycker bara att det är sjukt lågt och onödigt att såra folk på de viset.

jarå

Har bestämt mig för vilka bindningar jag tänkte införskaffa nu återstår bara brädan och bootsen. Wie, as bra ju! nu ska jag sova. interesting? ;)

RSS 2.0