the days just goes i slowmotion

Precis vaknat upp efter en liten tupplur och då passade jag även på att ringa min lilla älskling. Var ju 3 dagar sen jag hördes hans röst :) hihi han satt och åt frukost den sega jäveln. Imorn får jag träffa honom och det längtar jag verkligen till.

Nu tänkte jag gå till farmor Majken och hämta hennes resväska, glömde liksom bort att jag skulle åka tåg hem så la allting i en ikea kasse och det blir det lite jobbigt att åka tåg med...Kommer till centralen vid fyra så om någon med körkort har tråkigt får ni jätte gärna köra mig till Österskär.

--

Fick fördriva tiden lite med att åka fram till civilisationen och käkade glass med jens, filip och Smulan och sen bajkade vi hemåååt....Guuuud så tråkigt jag har. Fick ett sms från John idag och han hade åkt kabelwakeboard, kul för honom dååå. Jag var i en wakeboard affär igår, det är iallafall något, så det så! Nu ska jag gå till erik! hejdå!

friday

Eftersom jag inte är här så länge denna sommar hoppades jag att det skulle vara fint väder när jag väl va här men så tyckte tydligen inte himlen som bara fortsätter kissa. Finns ju liksom inte så mycket att göra här heller. Har hängt med min 7åriga kusin största delen av tiden och visst är det kul men lite normalt umgänge hade ju inte skadat, klara jobbar ju hela tiden så det suger faktiskt. fördriver tiden med att lägga upp lite bilder på facebook :)


Jag och min älskade kusse!

over and out, hje

heart


Jag kanske inte är världens bästa men jag tycker iallafall om dig hemskt mycket!

rainy days

Dagar går långsamt när det är sånt här regnväder. riktigt tråkigt!! Igår hade jag dock en riktig kanon dag och kväll. Först var jag ute på en ö med Klara och hennes kompis. Somnade i solen utan att bränna mig så fick bara ännu mera färg på min lilla negerrygg, hehe. Sen så snorklade de men eftersom jag har en jobbig öroninflammation blev jag bara liggandes på en madrass i vattnet. Sen på kvällen åkte vi hem till Jannike och åt typ världens godaste laxpasta och sen lekte vi lite lekar och så...Nu ska jag åka till min farmor! :)

<3

blev precis en väldigt väldigt glad tjej fast jag tror nog att det inte kommer hålla sig så länge men jag hoppas hoppas hoppas :)

hej

Inte hänt så mycket nu så därför inte riktigt orkat uppdatera. Har varit på Nordens Ark hela dagen lång med Smulan och familjen och det va riktigt kul men lite jobbigt. Nu ska jag åka och bada med jens och filip!

kvälls inlägg

Sitter och kollar lite two and a half men på 6an. Var nyss ute och cyklade med Torjus och lillebror. Sen så hoppade vi studsmatta men jag kom på att det inte var så himla bra att göra... Faaaan vad jag skriver onödiga saker...men men.

Imorn ska jag plocka bär tänkte jag, typ blåbär och vinbär. Då blir iaf pappsen glad. Sen så om det är någon som tänkte inte vill ha sin vattenskoter längre kan jag gärna ta den, är i STOOOOOORt behov av en! ;)

over and out, hje

skepp ohoj!

Vy neråt från soldäcket

soldäcket

vy från salongen ut mot fören

schysst låda!


tisdag

När jag vaknade i morse var det lite sol så jag tog med mig alla grejjer ner till bryggan och la mig ner och pressade lite, dock försvann solen in bakom molnen snabbt men då var det ändå lunchdags...

Snart ska hela familjen åka till lysekil för att kolla på ludde som spelar hockeymatch. Jag och mamma ska inte kolla utan vi ska gå coh köpa en ny plugg till mitt öra och kanske kolla lite mer saker :)

over and out, hje

oj oj

dra på trissor. Här får man minsann till och med en kommentar när man tar upp bloggandet efter typ två månaders paus, det är ju alltid trevligt!!

Världens snabbaste bastubåt

Har precis åkt igenom den smala delen av sotenäskanalen. Det gick bra och jag och bror fick stå med varsin fender på sidan av säkerhetsskäl om vi skulle driva in. Som tur är, är den värsta delen över vilket innnebär inget mer illamående.


lite av salongen

"snäckan"

Årets gullunge är väl ändå detta föl?

montag

Idag har jag vart så jävulskt trött så det har liksom inte blivit så mycket händelser, har mest suttit i soffan och filosoferat lite över livet typ. Tycker att livet vore jävligt bra om jag kom in på Marina Läroverket och om jag fick en Canon Eos 550d. Då skulle jag typ vara universums gladaste brud.

Imorn är det äventyr på G. Jag och familjen ska köra en stor spa pråm som min fars goda vänner och deras band har turnerat på en vecka. Så det lär ta hela dagen men förhoppningsvis är det sol och inte så himla mycket blåst som idag. Isåfall vore det sjukt najs.

Nu tänkte jag käka lite jordnötsringar och umgås med mamsen

over and out, hje

summertime

oj oj oj...long time no see eller vad säger man. Skit samma för nu tänkte jag fan börja blogga, ett litet inlägg om dagen med en jävla massa härliga sommarbilder. Det klarar jag väl...eller? Sitter för närvarande i bilen till landet och vi är väl framme om högst en timme, känns grymt härligt faktiskt. Tänkte typ köra lite update med vad som hänt i sommar så här får ni!

- sett jävligt mycket south park med john
- sett en jävla massa folk åka wakeboard
- åkt en jävla massa donut tänkte jag säga men har bara åkt en gång
- haft jävligt kul på peace and loveeeeeeeeee
- solat så jag fått solsting
- INTE BRÄNT MIG!!! :D
- Badat så nu har jag typ simhud
- druckit endast få mängder alkohol...
- Varit i Simpnäs med Malin
- fått skavsår i rumpan när red i bikini
- dragit av korsbandet

Framöver så kommer jag spendera väldigt mycket tid med lilla Klara, samiras söta föl, norskarna på landet, mina små kusiner, farmor, fastrar och självklart lillebror. Sen när jag kommer hem bor jag själv med min man i två veckor så vänta er ingen hang around tid då för då ska jag städa och laga mat dygnet runt. Vad gör man inte för kärleken?

hörs ikväll guys and girls!
over and out, hje

RSS 2.0