saknad


nu:mat

här är min spotifylista, beskriver mig perfekt, galen elektronisk, ljus, mörk, glad, ledsen...ja ni fattar nog grejen :)


*lampa*

Nu vet jag vad jag ska göra!! Blir en grej på fingret, enkelt ballt, hemskt vanligt men va fan det blir min första!


hallelujah moment!


Spotify går äntligen att ladda ner, grafiska lektioner kommer från och nu vara lite bra


s ö g

ibland suger det att man rider och har häst. Man måste liksom se så ordentlig ut. Fast å andra sidan är det nog bra, annars hade jag vart full med piercingar och tatueringar. När mitt ben är bra ska jag rida, jävligt mycket! Målet är placeringar i 1,20 och debutera 1,30! Sen ska jag köra cross! Och sen måste jag börja med nåt annat, fan vill bli frisk frisk frisk. pallllllllllar intee


bara så att ni vet

så stör jag mig på en kille. Han är lång och smal och pratar som en muterad kalle anka fast en tjej. tror alltid att det är en tjej när han går bakom. stackars tjej!-


nu:skola

Att inte dricka kaffe innan man går till bussen är som att...som att köra rakt in i ett träd i 90 km/h med en moppe. Man dör då....gör aldrig de!

jag vet att jag posar men ville bara säga att jag saknar att ha hår på båd sidorna om huvet. Nu har jag istället mittbena, det känns fel. Då måste man typ vara blond, smal, svartklädd och gå på hmm dagy. herre jösses!


nu:sova

i hegen blire hypnoparty med rymdskepp och kaviar. ååh älskar livet litegranna igen. gött


nu:jobba

angående att jag ser ut som ett troll så har jag ej några kommentarer...


robin


guten morgen

Pluggat klart nu inför naturkunskaps provet som är om typ en och en halv timme, hehe! Men jag gjorde det igår också men låg i soffan så rokade somna. Idag är det ta igen ta på min skola så ska göra ett prov och sen har jag fått ett special uppdrag där jag ska göra en affisch. Treeeevligt. Aja måste klä på mig och skit nu!

everyday is the same


cold

här sitter jag och myser och oj oj vad fort tiden går. Måste klä på mig så att jag kan åka till läkaren nu. Kan inte riktigt fatta hur man lägger en tid kvart i sju på kvällen liksom. aja. Vi ska diskutera om det blir någon operation eller inte angående mina halsmandlar. Har typ inte halsfluss så ofta men de e fan svullna typ minst en gång i månaden och då gåre fan inte å prata. Nu har jag bråttom hej då!

täm


different


hehe ser ni någon skillnad?


nu ska vi sova domdomdomdom

hehe hela natten lång :) guten nacht miene freunde


jag gillar mig


beste hest

hemma från stallet nu. Ja ni hörde rätt klockan kvart i nio. Cookie var nämligen tjock i ena bakbenet igår när jag skulle rida så hon fick ett omslag på hela benet men nu har även det andra blivit svullet. Aa ni fattar inte bra med andra ord. Hoppas hon blir bra fort!
Bild från när jag red henne senast
Quebel de Cocagne

new shit

jahapp, min dator laggar men jag tänkte iallafall lägga upp en bild på en rosa silikonplugg till örat som jag köpte igår på Blue fox. Mycket trevligt. Dock mycket onödigt eftersom jag köpte en spriral som va för liten eftersom jag töjde örat i somras till den storleken och de hade inte växt igen så fick i pluggen. Ska tillbaka nästa vecka och köpa 14 mm plugg och spiral :) Sen så ska jag ta hål i örat imorn eller på måndag. Däruppe ni vet ;)

läget

så mycket saker som jag faktiskt borde ta itu med men jag orkar inte riktigt. Huvudet värker, jag fryser och är trött. Ush nu ska jag mysa i soffan med täcke och mysekläder. puss!

-


jag

hatar typ människor. nej jag hatar en människa. fast bara lite. tja

favourite right now

Lily from the Middleway street- Billie the vision and the Dancers.

hannajosefinaelisabeth


sov gott

Är skit trött och borde ha uppdaterat er för flera timmar sen men har haft så mycket att göra hela kvällen. Blev tyvärr ingen bio eftersom de andra inte ville åka...så det sög. Nu ska jag väcka min pojkvän och bära honom till sängen. hörs imorn!!


black and white


idag

biomys med jonjon, Jasmine, joel och adam. Inte för att Jackass är speciellt mysig men de har alltid varit mina favoriter!


sov gott

Nä nu ger jag fan upp! Har suttit här allt för många timmar utan någon nytta alls. Hade ju kunnat vara duktig och plugga men nehe tydligen inte...Ska verkligen göra det i helgen, har inget annat val längre! Imorgon har jag en lektion och den börjar 12.30 hur skönt är inte det liksom? Dock så måste jag gymma innan men får ändå sova till 9.30 och det är sjukt värt! Sov så gott bloggen och ni som läser :)

pfuf

Simmade lite med papi idag och solade också. Det var trevligt. Nu har jag varit hemma ett par timmar och ätit. SKa kolla på pensionärsjävlar nu <3

do you know?

GISSA TUTTARNA!!!!!!!

brightness


memories

Hittade en gammal film på mig och moa för lite drygt ett år sen. Vi taggar inför vintersylt helt enkelt, så kan det se ut när vi hänger. Nu är det bara 41 dagar till jag får träffa henne!


skönt

Kommit hem från skolan nu, ska plocka undan lite i rummet, äta och sen sätta mig ner och tare lugnt. Blir nog en hel del film tittande. Spana in detta! http://www.freeride.se/tv/4457/

foton




Jag som tagit bilderna på Emelie och sen tvärtom. Kommer upp en bild med som jag är rätt så nöjd med fakiskt!


hej

Har en liten fotolektion nu och har precis fotat dagljusporträtt som jag precis fört över till datorn. Ska bara redigera lite snabbt och sen får ni se!


snabbiz

Har rast från samhällskunskapen nu. Ganska segt med en 3 timmars lektion men alltid kul med foto på eftermiddagen. Dock blir den nästan alltid inställd eftersom vi antingen har studiedag eller åker på studiebesök på samhällskunskapen. Slutar vid halvtvå och då ska jag hem och fota så i eftermiddag får ni massa bilder förhoppningsvis. Oj, börjar redan puss puss!


bra grabb

åh vad du gör mig happy. du är det finaste man kan få.


in school

Ska bege mig mot gymmet nu och träna lite. Efter det blir det nog en snabbis till centrum eftersom jag inte har några funktionabla strumpbyxor för tillfället. Funderar även på ett par knästrumpor. Vore ju så skönt! Hörs när jag kommer hem!


lights and music

mitt liv är lite som ett värmeljus. lite och runt. de roliga varar inte länge men när det väl är där måste man fan njuta. de få jag verkligen umgås med är bäst. tycker typ om er. tjaarå!


Godmorgon!

SItter hemma hos jonjon och har precis ätit lite nudlar, fanns fan inget annat :( Ska typ gå ner och borsta tänderna och sedan bege mig mot skolan. Åka buss för första gången på över 2 månader till skolan men det  går nog bra, eller nej det går inte bra för jag har ingen ipod med mig :( aja kommer upp lite tidsinställda under dagen då är jag upptagen i skolan. puss


ang. tävling!

Pojkar ni är mina favoriter men tyvärr ni får inte!

14 år och gravid?

Jag bara undrar hur en tjej som är 14 år och blir gravid tänker? Hon har ingen utbildning. Inget stadigt förhållande eller ens ett förhållande över huvudtaget. Ingen inkomst och hon är definitivt inte myndig. Jag bara unbdrar hur man själv kan sätta sig i den situationen och inte veta ett skitom hur sin framtid kommer att se ut. De hade väl vart en annan sak om hon hade vart några år äldre men detta är fan skandal!? Och hur fan tänker hennes föräldrar??

Jag själv skulle ALDRIG göra så! Barn kan man skaffa om man har en utbildning, fast jobb, stadig ekonomi och eget boende. Annars skulle jag tycka synd om mitt barn!

Förlåt om jag sårar någon men detta är mina åsikter!


horsiiie

Nu ska jag till stallet och ta hand om pollen. En av världens bästa om ni frågar mig faktiskt. Quebel de Cocagne heter hon om ni inte visste det. puss hörs ikväll!


TÄVLING?!

Tänkte ha tävling i bloggen? Har lite skönhetsprylar som jag ej har användning av. Är ni intresserade så kommentera nedan, vill ha minst 10 personer! Och ni ska helst ha en egen blogg!!

kaos

Undrar varje vinter varför inte SL förbereder sig lite bättre. Och jag undrar även varför jag inte själv förbereder mig? Idag visste jag att det skulle snöa men ändå sätter jag på mig den nya lite tunnare jackan och blir frusen och blöt påväg till bussen, fast så som det snöade idag blev nog alla de. Undrar hur man ska kunna överleva när detta bara var början...Ja jag säger då de. Bussen g´kunde inte ens stanna på stationerna som va i backar för då kunde den inte komma därifrån och så blev det även för Sanna. Kul att va fast i bällsta...Nu ska jag sova pussi!

vandrande zombie

Ångrar lite att jag satt uppe så länge igår men å andra sidan hade jag det rätt mysigt med mig familj. Är redan inne på min andra kaffe efter typ en timmei skolan liksom. Idag är planerna först skola och sen lite senare ikväll ska jag till stallet och fixa iordning henne eftersom Malin ska hoppa så då tänkte jag vara lite snäll. Sen så tänkte jag nog agera lite världens bästa flickvän, hehe nu vet ni min dag puss puss nu ska jag har grafisk!


halloween partyyy

hemskt hemskt trevlig kväll!

 

ps. Vem var den äckliga som spydde på väggen? Fy på dig!


gått och blivit galen

Känner mig som den största tönten i hela världen just nu. Har suttit här i typ 3 timmar och pysslat lite i ps och lyssnat på Crystal Castles hela tiden (man blir lite galen) och det är sjukt bra de men sen för typ en halvtimme sen fick jag värsta rycket och började kolla julsånger och nu lyssnar jag för fullt. Fan jag hatar ju typ julen eller jag trodde det tills nu tycker kanske om den trots allt.

Vi firar alltid hela släkten, nu för tiden bara med de på pappas sida men förut även med mormor och morfar. De brukar vara rätt kul för vi har alltid sviiiiin mycket julklappar, fattar inte varför de blir så stört många men de har typ alltid varit jag och lillebror som fått mest och sen har jag typ i alla år (när jag va liten) gjort en massa egna saker och då får ju alla varsin grej och jag gör typ 3 olika grejer så de blir typ 15 paket bara de.

Hur brukar ni fira julen? :)


hejhej

back from gymmet och ska ställa mig och laga pannkakor, muuuuuums! Sen ska vi till Ikea och täby för att inhandla lite grejjor tills ikväll kommer bli gaalet najs. Nu har jag bråttom, pussi puss!

early mornin

tja, as kul att va uppe såhär tidigt va? neeeeeeeeeej! Drog mig för att gå up ur sängen imorse när det för en gångs skull var jag som va först och inte john, händer ju typ aldrig nu för tiden. Cyklade dessutom från honom hem och jag kan ju inte direkt påstå att det var varmt, händerna sved när jag kom innanför dörren och mina öron är fortfarande kalla! Nej men nu är det slut med mitt morgon klagande idag är det ju en skit bra dag med vårat grymma halloween partyy. Nu dags för träning!

booring

snacka om höstlovs tristess, fast har ingenting att göra heller. galet skönt. Gick upp vid elva och typ klädde på mig och cyklade direkt till John eftersom jag skulle plugga med Jasmine. Resulatet blev att John var bakis och de såg förjävligt ut och vi fick börja med att städa skit mycket så det sög. Och sen kom aldrig Jasmine heller så jag pluggade själv, gick typ aaas bra :D Nu spelar vi lite och ska väl snart åka till centrum för att inhandla pumpor som vi ska göra iordning inför morgondagen :)

happy plans

Har suttit och pratat med min söta raraste MOA som är very far away :( Vi pratade om roliga saker och jag insåg att jag måste ha ett jobb, NU. Ska fixa lite imorn. Vore ju så sjukt najs. Dock tänker jag vara tyst tills jag har ett jobb!

i wish i could say it.

sorry för min låga uppdatering men gårkvällen spenderades i svinninge hos R and R. Sjukt trevligt att träffa alla de gamla. Miss miss! Pratade festivalerna och skit och blev extremt sugen på Roskilde, fan vill ju ut och uppleva världen. Men men vi får se vad det blir av, drömmar kan man ju alltid ha. Jag och Felix fick sova på loftet, skit bra tyckte vi och speciellt Martin som är allergisk mot hundar. Men det var tydligen inte så skit bra som vi hade hoppats på, svin kallt och dessutom hade jag äckliga nervsmärtor i höften hela natten och kunde inte sova. Men morgon blev det och ack så glad jag var, tog en fin cykel till bussen, hoppade av vid kulla, tog bussen till danderyd och väl vid danderyd där allting brukar vara bra för där går det ju alltid bussar. hmff tänkte jag...stod och väntade på samma ställe i över 45 min och ingen buss kom, däremot så bytte tavlan tid hela tiden på hur länge de va kvar. JÄVLA SL!! hem för lite mys med jonjon och sen till jobbet, sådär lagom bra dag typ

short info

För er som kanske inte står mig så nära men ändå kikar in här lite då och då vill jag bara säga att jag tycker att det är sjukt kul att se hur ni ökar, i love it. Dock är ni väldigt väldigt dåliga på att kommentera. Men jag undrar vad ni vill ha mer av i bloggen, är ju egentligen tänkt som en fotoblogg men om det är något speciellt ni vill att jag berättar om eller delar med mig av? Kanske en frågestund skulle va bra? puss på er iallafall, ni gör mig glad!

Frontline Railjam

'

Bild från Frontline den 16/10. Tycker om att allt härligt snöigt börjar dyka upp igen. Den 20/11 är det Stadium Winter jam och sen har en vän till mig Railjam i Väsjö någon gång i slutet av november/början av december. Be there det kommer bli grymt!


shopppppppppppppiiiiiiiiz

Imorgon ska jag och min fina pojkvän bege oss ut bland folket för att inhandla skor och jacka. Eller jag ska köpa ny jacka och nya skor och han ska köpa nya skor. Den jäkeln har fuskat och redan köpt en jacka. BLir nåt svart parkasasktigt så att jag passar in med fina favoriter. Sen blir det nog svarta converse, vackra och klassiska. Orkar inte massa krims krams och stövlar å grejer, måste ha det platt fan. Nu ska jag mata trixie! hejdåååååå

Asher Bradshaw


Moa länkade den här till mig nyss, hallååååå ska vi gifta oss eller???? Adorable

girrrrrrrrrrl

 

oredigerade och jag posar extremt men va fan jag diggar håret! Så jävla nöjd, blir nog att ta lite till imorn om jag pallar, det finns en liten bit hår som stör mig så de åker också. Trodde fan inte att det skulle bli såhär mega bra, aaaaaasssss najsssssssssss


crystal castles <3

Nya skivan är grym! looove it! Här kommer mina favoriter.



sssssssurprise

haha de visste ni inte va!? Trivs fan jävligt bra dock :D


RSS 2.0