wooowaa


idag har jag ätit monster ägg! tänkte bara meddela de för nu ska jag till stallet!!

jahapp

Har precis gjort nationelle i engelska del writing och det gick riktigt bra!  Nu ska jag hämta ut en kamera som jag bokat och sen åka tilll vallentuna och hämta ut pengar och sen ska jag åka hem och hämta gymkläder. Have a good day!


-.-

på lördag ska jag egentligen jobba hos min farbror i nacka men som det ser ut nu så skippar jag nog de! Har fortfarande ont i fingret och kan inte bära saker med de och ingen känsel. Men något bra är ju då att jag kan ha roligt på valborg! Dessutom är det mösspåtagning för alla fina studenter på skolan! Trevligt trevligt. Nu ska jag sätta mig i solen och läsa naturkunskap!

over and out, hje

hmpf

mina nya droger för veckan är.....

-sömn

-dreaming in stereo

-Alice in videoland

-BUS

-Shorts

-min pojkvän <3

ååååhh under bara liv????????????? nej tack

pengar rullar in som det ska

På måndag får jag min lön vilket betyder att jag blir en väldigt klaaaad chey! Ska beställa denna söta väska hade jag tänk och sen ska lite sparas!


over and out, hje

big problem ha?

Aaaaaaah God mooorgon! Precis sett klart lakeview terrace vilket e en lite små skum film. Nu n'är jag settt klart den tänkte jag gå upp och äta och då börjatr jag leta efter mina kläder och upptäcker att de är borta. Både mina byxor och min bh!! mycket skumt, så nu måste jag fortsätta leta flitigt...

hemmadag

Ont i huvudet när jag vaknade imorse och den ligger fortfarande kvar. Så där molande typ...

Har städat johniis rum och lagat lite mat. Funderar även på att börja äta kött igen, tror mitt psyke behöver de! Sen så har jag inge mer kul att säga förutom att jag ska kolla film nu men det är väl inte så kul!?

over and out, hje

bloggar jag läser

På sista tiden har jag nästan blivit lite beroende av bloggar. Har rätt många som jag kollar igenom rätt så många gånger dagligen...här har ni alla!

Börjar med alla hästbloggar!
http://tavlingsryttaren.se Mikaela bloggar om tävlingar och vardagssysslor i stallet.

http://jhurtig.blogg.se Johanna Hurtigs blogg om typ samma saker.

http://kristinawarg.blogg.se Kristina Warg som också är en mycket duktig tjej bloggar om hennes hästliv.

http://www.hippson.se/blogs/Miami_springs/index.htm Hanna Klensmedens blogg! Imponerad av hur hon orkar plugga så himla mycket själv och dessutom när hon i princip alltid är på tävlingar.

http://www.hippson.se/blogs/Musikal_Viktoria/index.htm Viktoria Toccas blogg! Lite kul att även läsa från någon som är lite äldre och hur hennes tankar går. Även lite andra saker förutom jobb.

Och så till alla de andra bloggarna!
http://kissies.se haha hatar mig själv lite för att jag läser den men hon är faktiskt rätt rolig.

http://kenzas.se Bra åsikter och cool stil

http://stepien.blogg.se Gillar hur hon skriver och att hon alltid är så ärlig och dessutom klär sig snyggt.

http://nattkatten.blogg.se Jenny i min klass. Fina bilder!

http://paow.se Gillar lite hur hon provoceras och vågar vara vågad. Men å andra sidan är det ju det hon vill!

http://dennism.se Ingen aning varför jag läser, inget intressant för min del!

http://mooali.blogg.se Min käre vän moa-li om hennes lilla liv!

http://cfw.blogg.se Felix bloggar om lite allt möjligt eller ja om typ de som berör honom. Gillar hur han skriver. Tummen upp!!

http://gostopgo.blogg.se Robin blogg! Dock väääldigt dålig uppdatering!!

http://cglt.blogg.se Ännu en väldigt ärlig och fin tjej!

http://fokis.se Gillar hennes stil även fast det inte riktigt är mig men sen så alla hennes gulliga grejer också!

http://tyras.se tummen upp för Tyra. Verkar rätt så okomplicerad och rolig!

Det värsta är att detta är faktiskt inte alla! Känner mig hemskt. Inte konstigt på att Jonjon tröttnar på mig när jag alltid ska läsa alla!



humhum


oh happy day!

Rätt så bra faktiskt! Hade solglasögon direkt när jag gick utanför dörren eftersom solen var så stark men sen så råkade jag tyvär missa tåget så får ta bort stygnen imorn istället...När jag väl kommer till skolan vid åtta och upptäcker att jag hade typ kunnat sova till tio så blir jag minsann inte ens en gnutta grinig och det är väldigt bra. Nyss kollade jag mejlen och insåg att jag slutar innan ett eftersom det är basket match och det var ju också väldigt trevligt! :) Nu ska jag spela lite spel.......

lördag

sitter och små kollar runt lite på internet just nu. Bredvid sitter även min trogne vän "the great coffe cup" så jag är smått lycklig! Idag blir det lite små party med vänner tror jag. Så snart ska jag fixa iordning håret...


fotografier





Mycket att göra men min hjärna och kropp reagerar åt motsatt håll. Får inte ett skit gjort.


Godmorgon!

Nu har jag vaknat till liv helt och hållet, eller har i och för sig varit vaken i ca 2 timmar nu...Siter och dricker mjölk och har kollat igenom mina vanliga bloggar. Lyssnar dessutom på the stone roses vilket är tummen upp! Nu ska jag smeta lite smink i ansiktet och knata till tåget...

over and out, hje

stupid eyes


alltid alltid när jag tar kort på mig själv är ett öga mer stängt, skumt skumt!


dagens

hihi jag är nörd och trotsar min egna lagar....



nu ska mami köra mig till skolan! cya later

over and out, hje

rubrik


Imorn ska jag var med Felix fast det har jag i och försig redan sagt. Om en timme har jag utvecklingsamtal och felix har det om änny längre tid så vi ska vänta together. Sen till stallet óch hjälpa malin med min häst och sen ska jag nog kanske umgås med johniiiibooooi!


fina vänner

engelska lektion nu och det är inte så kul. Fast det är fint väder! hum hum imorn ska jag vara i vaxholm med sånna som jag saknat! treeeevligt
over and out, hje

FÄRGA HÅRET BLONT?

vet att det kommer slitas sjukt mycket men seriöst vad tycker ni? Jag skulle vilja klippa det rätt rejält och typ tokblondera de...kommentera vad ni tycker!!



over and out, hje

wtf

Jag gillar Miike Snow. De är grymma! men när man läser i Linda Rosings blogg att hon typ älskarn de blir man lite fundersam faktiskt...hmpppf

Ska försökra dämpa det dåliga och sova nu :)

over and out, hje

orden räcker inte till

När man man skriver så brukar det vara positivt, för att man ska beskriva hur mycket man uppskattar något eller dylikt. Denna gång är det tyvärr tvärtom. Jag ska helt enkelt vara fullständigt ärlig även fast vissa kommer tycka att jag är tragiskt och patetiskt!!

Jag är inte lycklig. Det finns stunder ibland när jag ser en gnutta ljus men för det mesta är allt bara mörkt och kallt. Det känns som om jag lever mitt liv maniskt. Går upp till skolan för att jag måste och där är allt bara piss också. Jag ser liksom inget kul i något jag gör. Ser inte ens något kul i att jag har världens finaste pojkvän. Och ja, jag tjatar om honom men det är bara för att han får stå  ut med mina humörssvängningar. Tycker fan synd om grabben! Jag vill vara glad, jag vill le och verkligen mena det.
Nu när jag ser glada och lyckliga människor mår jag dåligt.
Dåligt över hur jag har misshandlat mig själv och min omgivning till detta men även hur de kan må så bra och inte jag. Vad har jag som skiljer mig från alla andra? Varför mår jag dåligt? Jag har fan inga konkreta anledningar...
Egentligen borde jjag vara glad och må bra men det gör jag tydligen inte.

Och inte nog med de...jag har även förlorat min bästa vän, min syster, mitt liv. Det fanns en tid då jag försökte, då jag ville kämpa. Men det verkar vara förgäves. Jag skyller inte saker på dig jag säger bara så som det är från mitt perspektiv. Det känns så jävla hemskt. Jag hade någon som jag kunde dela allt med, någon som jag alltid hade kul med. Men nu är allt försvunnet och det känns så jävla jobbigt. Jag orkar inte längre. Jag vill inte ens möta dina blickar längre för det är bara jobbigt. Tänker tillbaka på alla stunder. Nästan som att ha gjort slut med någon är det.Och förlåt för att jag skriver detta i min blogg men det är ända platsen som jag litar på. Även fast alla andra läser den men när jag skriver här mår jag bra. Liksom lättar mitt hjärta. och nej jag vill inte ha någon bekräftelse från dig. Jag vill bara att om du vill så kan du läsa detta.

förlåt alla som jag skadat! </3

...

om allt ändå bara kunde vara guld och gröna skogar, jag behöver det. Vill ha glädje och det finns ingen just nu...

omogen/busig

nyss började jag och en till person bråka om vem som skulle ha vilken tröja. Sen fick jag visst inte skriva det här men oops jag är visst en busig liten chey! det var faktiskt komiskt, vi drog i varandra och grejjer, rätt hårt faktiskt. Men sen så blev vi glada igen när det hände saker :) jag tycker om dig. Nu ser john ut som en sten för han ska ha softkrig med tim. Och jag ska äta bullar och drickA kaffe, mumma!

over and out, hje

svett

Känner mig riktigt duktig som gick upp kl 7 imorse för att åka och träna. Jag hade ju liksom kunnat välja att ha sovmorgon men nepp det valde jag inte. Snälla säg att jag är duktig!? För övrigt var det väldigt längesen vi hördes så jag drar dagarna snabbt..I tisdags var det pluggdag i skolan med Marika, Romina och Moa-li. Gick bra! Kvällen spenderades med Jasmine, john och film. Såg Bröllopsfotografen som avr riktigt bra faktiskt. Onsdags gick jag upp tidigt och åkte och gymmade och sen så på kvällen var det hoppträning som gick sådär. Igår torsdag var jag uppe tidigt hos doktorn så nu äter jag antibiotika för den som ville veta. Sen till stallet där hästen fick nya skor, när jag kom hem var jag helt utmattad och mådde inte alls bra så sov i flera timmar och sen så kom john och vi åkte dit. Hum hum på kvällen så vet jag inte vad vi gjorde, eller jo! kollade på film med Tim och sen åt vi nybakad paj. Rätt mycket som jag gjort...Nu skulle jag åkt till stallet men vägrar åka tåg så får sitta här och göra ingenting, tänker strejka lite till faktiskt! puss

over and out, hje

tant med prickig hund


Känner mig lite som karlsson  på taket. Jag vill vara som honom. Jag gillar paint brush förövrigt, vill ni kanske ha något på beställning? :)

skolan

Att vara i skolan under lovet kan nog ungefär typ kanske vara det skönaste som finns. Det är liksom rätt skönt när det inte är så mycket folk här typ...Synd bara att jonas är så grinig men men. Förövrigt tycker jag typ att livet suger rätt hårt eftersom det är lov, jaha okej tänker ni!? MEn va fan det va typ 3 veckor sen jag stog på mina skidor, är grymt jävla sugen. Snart söker jag till Malung och det gör ju inte direkt saken bättre. Kunde jag inte fått må bra denna vinter så att jag slapp sitta och grina och istället åka massa skidor. nej nej cp gud! Förövrigt så ser jag ut som john idag, känns ju inte heller bra och dessutom så spillde jag nyss choklad på den fina vita tröjan, känns icke bra. Nu ska jag skriva klart mina reflektioner om nk miljö uppgiften och sedan maila in den.

over and out, hje

puss

Igår kväll pratade jag i telefon med min käraste i över 2 timmar. Tack älskling det behövdes! Förövrigt kommer han snart hit och det blir trevligt. Sen så har jag inget mer vettigt att skriva, är lite besviken och sur för att jag har den där jävla sjukdomen men men....puss!

avskrivning

sjukt yr, har varit det hela dagen dessutom. Nu sitter jag framför datorn och alldeles nyss höll jag på att ramla av stolen. Allt bara snurrar. Och inte ett skit blir bättre av att du inte vill. är trött, detta är inte bra för mig. Är besviken, jag orkar  inte mer...

long time no see

Väldigt väldigt länge sen jag skrev något i min fina och alldeles underbara blogg. Saknat mig va? hehe behöver inte ens fråga för det vet jag att ni har gjort. Har inte riktigt haft mig tiden, eller jo men kanske inte tagit mig tiden! Igår var det första lovdagen och jag gjorde inte så mycket...Hoppade pollen och det gick super och sen  så åkte jag hem till jonjon och badade, haha kul för den grabben som fick gå upp kl halv sex HAHAH! Men idag så har jag iaf städat hans rum lite granna så nu är det jätte fint och fräscht och alldeles strax kommer någan av mina päron och hämtar mig eftersom jag ska till stallet och rida ut i det vackra vårvädret med mina fina flickor...Talk to you later bitches!

over and out, hje

RSS 2.0