I´m gonna miss you

På fredag åker Moa. Det känns faktiskt lite jobbigt. Även fast det kanske vart lite bråk nu så har vi liksom alltid varandra. Hon är en sån vän man verkligen inte vill bli av med. Är så himla glad för hennes skull för jag vet hur roligt man har det där så det är tur att hon inte hamnar på något tråkigt ställe!

Jag kommer sakna dig storasyster <3


sky


katt


hej

inatt kl halv två var kameran sorterad i Stockholm så jag hoppas verkligen att den dyker upp idag. Sitter i skolan nu och har svenska lektion där man skulle skriva ett brev till läraren så det tänkte jag börja med snart...Sen i eftermiddag tänkte jag plugga lite matte, skriva klart brevet och förhoppningsvis vara med Isabelle. Talk to you later!


nedräkning

Imorn kommer förhoppningsvis min kamera (canos eos 550d) så då blir det en hel del foton! Ska nog fortsätta ha bloggen lite mer som en fotoblogg så då ska jag även ändra designen. Förövrigt ser jag ut såhär just nu :)

look

Tog lite sov morgon för när jag vaknade var jag så himla trött och då var jag inte direkt sugen på att dra till gymmet, så gick istället upp för en timme sen och duschade och hade det allmänt trevligt...Så det blir till att hänga på gymmet efter skolan istället. Planerna för idag är än så länge oklara eftersom jag trodde att jag skulle till popaganda men biljetterna är slut och det var vad jag fick av min pojkvän i födelsedagspresent men nu blev det visst ändrat. Något som är väääldigt bra är att min kamera kanske kommer idag!! Look for today is this

Snygg töjning va? Jag har ju gjort den själv ;)

foto

Första fotolektionen med M1c idag då. Som vanligt går man igenom alla teoretiska grejjer som jag då redan har gjort så jag bara satt där, sen gick vi ut och fotade lite granna. Fotomaraton vare och kan nog inte riktigt heller kalla det foto när vi fotar med auto..... men här får ni lite bildeeeeeeeeeeeeeeeeeer


Fågel perspektiv

Ett par

Detaljer

Självporträtt!


TÖJNINGAR SÄLJES!


1-3, 3 mm
4, 6 mm
5, 2,5 mm
6, 5mm
7, 3 mm

8, 3mm
9, 6-7 mm
10, 4-5 mm
11, 12mm
12, 15 mm

Måtten är kanske inte exakt den siffran som är angiven men något runt de, jag har försökt så gott det går. Kommentera inlägget om ni har några frågor som t.ex priser och leveranser.
Har ni egna önskemål på hur just din töjning ska se ut är det bara att skriva en kommentar här så ordnar vi det!


nytt

gjort om lite i mitt rum och fått en ny mac så livet är bra, satte nyss in en ny spiral och det gör ont :(

kewl

ÅH så skönt!! Är äntligen i stockholm coh det är riktigt najs faktiskt. Fast det var extremt deprimerande igår på centralen att se alla anlanda från Emmaboda och Yran, riktigt hemskt!! ÅKte till Österskär och duschade och sen åkte jag hem till Göstii, där vi invigde SUMMERSETUPEN!! Jag var förste vattnare eftersom jag inte kan åka. Sen tog jag och gustav en mini roadtrip, åkte till ica och köpte frukost och sen stannade vi och åt maten på vägen eftersom det enda jag hade käkat var frukost och sen en bulle och en kaffe och eftersom klockan var nio var jag extremt hungrig!!

Vid elva tiden åkte jag hem och sen efter ett tag kom äntligen joppe. Har saknat honom så himla mycket..Nåt som jag tycker är lite konstigt är att jag känner typ aldrig igen honom när vi art ifrån varandra länge, han förändras typ. Sen hade vi present öppning, han fick 3 BB kallingar, en liter mjölk, en halvliter oboy och hallonmarmelad som pappa hade gjort. Visst är jag världens bästa flickvän? (a)

Imorn ska jag vara barnvakt i Åkersberga så det är riktigt riktigt soft, pengar iiiiiiiiiin! :D

RSS 2.0