mums


Rainy Days Revisited


GersemiKingslandEquiline


lisen


dirty


What´s the point


Young Mööney in da Mafackka blakka blakka house!!!!

gääästbloggish från drre@gorg & Ozzyy.. Vad händer? vi tare max lugnt hos ridis . Peppi får spö och persi och fredjo sover i capricen, skulle gärna videoblogga nu men elfis får stryk dessvärre själv inne i den stora staden.. vi hade backat grabben om tid funnits.. men nu ska vi sova med ett öga öppet. Vi hörs iomorn hejsvejs!!

Hela livet var ett Disco


Hold The Line


you could do anything

under de närmsta dagarna kommer det komma upp lite bilder på Lukas som jag tog igår kväll. fin grabb de där!

Rebecca & Fiona

Grymma brudar. så jävla snygga. så jävla bra.

last summer was a little like this


waiting

två bilder från igår när vi väntade på Moe. Hon är äntligen hemma. Ni kan inte fatta lyckan. Det är så jävla underbart! Sen att svampbob har pajjat och förstört min dag är ju en annan femma, men MOE är hemma :D

helt jävla sjukt!!

Ska äntligen hämta hem MOE!!!!

Årsta Runsten

Typ sämsta väder förhållandena för att fota men här är i alla fall 3 bilder som jag är rätt så nöjd med. Antonia Lönberg på första och Kristina Warg på de två resterande! :)

kära ödla


får inte träffa denna brud på en månad D: hihi men har jag klarat mig utan min bästa syster i typ ett halvår klarar jag mig nog utan ödlan!

you learn how to fly even if you don´t try

brudar brudar brudar!!! <3

fucked up

Mår så jävla kasst när jag vaknar. Kan knappt svälja mitt eget saliv, de suger verkligen...så då tar jag alla piller plus morfin tabletterna. Resultatet blir då att jag blir helt väck och ligger och sover hela dagen...fucked up

Norrö

I fredags var Jessica och jag barnvakt åt mina småbarn. Skönt att få vara hel ledig från hästarna och bara bada och sola en hel dag!

make a wish


allting har ett slut

jag vill skriva en fin text som folk beundrar när de läser. tyvärr kan jag inte sånt. men jag kan i alla fall säga att jag tycker livet är jävligt skevt och att den där jävla gud tar upp fel folk till himmlen.
Jag har tänkt på dig och blivit ledsen när jag vet att allting har ett slut och speciellt eftersom vi alla visste att ditt slut var närme. Vila i frid Fredrik. hoppas du mår bättre nu <3

kaozzz

jahaaaappp, det finns en dator i stora huset men jag har liksom aldrig orken eller tiden till att logga in och skriva lite. men men. Idag när vi låg och powernapade, efter att vi var klara i stallet och hade ridit typ 10 hästar totalt så ringde min mor lite smått hysterisk och ba: du ska operera dig imorn!?. Förvånad som fan blev jag eftersom jag trott i typ en månad att de va på torsdag såatttheeeeee. de blev lite kaos men nu bestämde vi att hon kommer och hämtar mig imorn vid tio så jag ska gå upp halv sex och rida Cookie innan frukosten eftersom jag inte får äta efter 7 :( och sen rida några till innan jag åkeeeeeeeer. sen får jag se hur jag mår och när jag kommer tillbaka men väl hemma lär ni få massa inlääääääggg. pusssii

awesome


hej då på ett tag

Jahapp, nu har jag godkänt i alla ämnen och sommarlov. lite tungt att man är så kass men jag får ju i alla fall fortsätta nästa år!! Idag eller ah typ om några timmar flyttar jag in med Jessica. Ska bo och jobba hos Ann( min hopptränare) nästan hela sommaren. Bor där nu en vecka och sen ska jag opereras så har en veckas uppehåll men sen är jag där heeeeela juli. Blandade känslor. kommer lära mig sjukt mycket och utveckla min ridning (hoppas jag haha) men ändå lite trist att tillbringa typ hela sommaren där..men vad gör man inte för hästarn? ;) Har ju med mig kameran och kanske kan sno Anns sega dator men annars blir uppdateringen här väldigt kass. Kommer såklart föra in massa bilder när jag kommer hem nästa vecka men nu vet ni i alla fall vart jag är och varför det kommer bli tomt här...
hopppas ni har det bra!!

jaaa

Stadens Kungar - Gävle 2011 from Bomba Productions on Vimeo.


beautiful

 

jag älskar den här bilden. bruden är ju så äckligt vacker. åhhh


hej hej hej

älskar att bloggen uppdaterar sig självt, hur härligt som helst när man alltid har massa annat för sig!! Är verkligen hur jävla trött som helst men sjukt nöjd med lång helgen. Igår var det tävling på rådmansö, berättar mer om de i ett annat inlägg. Sen följde jag med till Wängsjöberg och red TikTak och SikSak. TikTak var verkligen hur fin som helst, han är rätt stor och stark och har svår för att verkligen ta bettet utan biter antingen fast eller så har man inget alls. Men igår lyssnade han verkligen och jag gjorde mycket avsaktningar och fattningar. I slutet kändes det verkligen bra, extremt bra för att bara vara bäbis dessutom!

Annas Student del 5


<3


wooop

Grattis till lilla landet lagom! haha


my base

så jävla sliten dag. Gjorde klart min tidning vilket är jävligt bra BOYAA!! sen drog jag till bellen för lite bakishäng o glass. de satt fint va! Nu ska jag till stallet och sen ska vi ha tacokväll. o kanske ett litet nattdopp? :)

BOM BOM BOM


ba kör

 

kvällen igår blev lite för hård men jag hade kul som fan så man klagar ju inte! att sitta och plugga kan man ju däremot klaga på!


Annas Student del 4


<3


HÄZT

Anna och Åskar

Annas Student del 3


mumma


Annas Student del 2


kan dee


yesterday


när jag berättade för min far att vi hade golfat blev han väldigt besviken och sa att jag inte fick hålla på med sånna töntsporter. när jag sen sa att de va efter stängning och alltså förbjudet blev han nöjd igen. Idag har jag typ 100 myggbett och måste plugga. Det är fint väder och jag vill vara ute, fuck skolan!

hej hanna!


nom nom nom


Annas Student del 1


<3


fest

nu håller jag på att föra över alla bilder, rrrrrrrätt många så de lär ta ett jävla bra tag! När jag redigerat tänkte jag bege mig till stallet och rida litegranna, muums!

dubstep speciaaaal

Fuckstep by skrILLex

iSquare- Hey Sexy Lady (Freefire Freemix) **FREE DOWNLOAD** by ♪ Freefire ♪

Benga - Night by Frevitass

 

Call Your Girlfriend (Feed Me Remix) by robyn

What a Rottun Mixtape by SavageDubstep

Hittat lite skit från soundcloud. Har inte lyssnat igenom alla jätte mycket men de va ändå helt ok. Letar fortfarande efter en som jag hörde för typ ett år sen men som jag inte har någon aaaaaning om vad den heter och den va så sjuuukt jävla grym. sånt suger!!



sky

ber om ursäkt för lamporna. orkar inte redigera -.-

woop

okej alla som känner mig vet att jag typ bara använder plattskor, allt annat är att glömma typ. Men tycker att Jeffrey Campbell skorna är så sjuuukt snygga. Artonsårspresent kanskeee? ;D

VAD HÄNDER JAO!?


hemma från en heldag med massa bra människor. Började med att Krille hämtade upp mig och sedan Madde, sen bar det av mot uppsala. Blev lite stressigt när ingen av oss hittade, först hamnade vi på fel skola men nån hörde att vi va helt förvirrade o ba : DET HÖR ÄR INTE CELSIUS!?! så då fick vi vägbeskrivning. Sen sprang Anna ut, hon är så jävla SNYGG. har sjukt mycket bra bilder men orkar faktiskt inte redigera nu! Sen så virrade vi runt lite medans Anna åkte flak, blev en hel del genvägar över gräsmattor, så jävla kryptiska vägar! Vi dekorerade bilen också med en fin sverigerosett. Och sen hem till Anna för mottagning, verkligen super duper trevligt. Bilder kommer om ett tag. pussi!


buhu

miss ma jeaaaaans :(

memories

Familjen - Det Var Jag (Savage Skulls & Marcus Price Remix) by Annie Mac Presents

För mig är den här låten verkligen sommar 2010. Den spelades vart jag än va typ. mina polare och även jag var helt förälskade i den. Helt jävla underbart. Och tror ni jag var lycklig på peace&love på Familjen eller? Började typ gråta, det var så jävlaaaaaaa underbart!!! Typ bästa dagen på året kanske :D Det var originalet som spelades mest hemma men när man hade börjat tröttna lite halvt blev det denna istället

drar te uppsala

¨
bara för att jag kan

shoezzZzZzz


den känslan

Cookie va så sjukt fin idag när jag red. Som vanligt lite tjafsig och stel i början innan man galloperat igång henne men allting blir så mycket lättare med tänker innerhand-ytterskänkel. Det hjälper verkligen! Hon gick verkligen jätte bra och var där hon skulle och jag hade ändå stöd i bettet utan att hon blev tung, alldeles lagom med andra ord. Känns som att slitet har gett lite belöning. Nu tycker jag däremot synd om henne som får gå utan täcke i hagen, de va ju såå fint när jag va där!

RSS 2.0