awesome

min mamma och pappa är allt bra smarta ibland!

yezzz pleeeazZZeeee


helgasons

Sexual Snowboarding - Teaser 1 from www.helgasons.com on Vimeo.


let´s go purple
skulle faktiskt inte tacka nej till detta...spons?

right know

litet mini lyckorus sådär. saker och ting börjar ljusna nu och det är väl positivt. Om en vecka börjar hård träningen, då ska jag svimma varje träningspass och ha konstant träningsverk. Två månader kommer gå snabbt...all min fokus ska ligga på knäet och skolan. jag ska fan klara den. och en sak till, jag vill hångla.

yesterday

151 rum
Pineapple juice, and Malibu, caribou, get them all numb
Make baby girl come
Out of her shell and raise hell
Don't stop till the cops come

Kul att man går och lägger sig halv sex och man har inte ens varit ute. Men jag hade faktiskt kul och trevligt och typ ah. lite kärlek till chatroulette ger vi också...mjau

something´s wrong

Jag har ett helt hus för mig själv i 3 dagar och vad gör jag?  inte ett jävla skit. Visst mamma och pappa blir jätte  glada men jag blir bara deprimerad, börjar bli knäpp. Need some company!!

jarå

jag har aldrig vart den där skinny tighta bruden som alla vill ligga med...men jag har fan vart  lite mer skinny än vad jag är nu...träna träna träna <3

dum av dig

Isabelle ringer och väcker mig och säger att "jag är påväg till dig nu" eeh okeej, mumlar jag trött i sängen. Sen kommer hon hit, äter lite frukost och somnar.Man baaaaa ahaaaa tack för att du väckte mig....Kan ju meddela att jag gick och la mig kl 5. grr

what´s up?

Hej! va vacker du va gumman!
så här är de, ja har fotfetisch vilket innebär att ja älskar o gulla me fina fötter!
så nu undrar jag om du har fina fötter som gillar o bli gullade med!
men främst av allt undrar jag va tycker du om dina fötter?

man börjar ju undra när folk skriver såhär till en. vart är världen påväg?
kan ju tillägga att det var en brud dessutom

tell the world I´m coming home

hej moa-li. Jag saknar dig. Just nu kollar jag på x-games och chattar. Har hört att det är coolt. Antar att du festar nu, hehe coolt. Hälsa Caroline från mig. Att vara i Åre är liksom rätt ballt hehe. Hejdå hehe!


somebody have been curious

don´t feed me.

-.-

jag är trött...kollar solsidan och isabelle ligger och sover i min säng...nu ska jag också sova.

jenny

hehe min vän är snygg hehe. och hon är också jävligt bra på att fixa min blogg. hehe. LÄNK!


hje


goal

Detta låter kanske hemskt orealistiskt...men i mars alltså om två månader. Då ska jag stå på skidorna igen. Pallar inte vänta längre och så länge jag tränar tillräckligt så kommer det funka. Går det sönder igen får jag helt enkelt ta de, då är det meningen!

hehe helg hehe

Torsdag, Jan. 27
Skiing Slopestyle Men's Elimination 9 - 11 a.m.
Snowmobile Freestyle Elimination 10:30 a.m. - Noon
Skiing Slopestyle Women's Final Noon - 1 p.m.
Snowmobile Freestyle Round One 6 - 7 p.m.
Snowboard SuperPipe Men's Elimination 6 - 7:30 p.m.
Snowmobile Freestyle Final 7:30 - 8 p.m.
Skiing SuperPipe Women's Final 8 - 8:40 p.m.

Fredag, Jan. 28
Snowboard Snowboarder X Men's & Women's Qualifying 8:30 - 10 a.m.
Snowboard Slopestyle Men's Elimination 10 a.m. - Noon
Skiing Skier X Men's & Women's Qualifying 11 a.m. - 12:30 p.m.
Snowmobile Speed & Style Seeding 1 - 2 p.m.
Skiing SuperPipe Men's Final 3:45 - 5:15 p.m.
Snowboard Best Method Final 4:15 - 4:30 p.m.
Snowmobile Speed & Style Quarterfinals 5:15 - 5:45 p.m.
Snowboard Big Air Elimination 5:45 - 6:30 p.m.
Snowmobile Speed & Style Semifinal & Final 6:30 - 7 p.m.
Snowboard Big Air Final 7 - 7:30 p.m.

Lördag, Jan. 29
Mono Skier X Qualifying 8:30 - 9:30 a.m.
Snowboard SuperPipe Women's Elimination 9 - 10:30 a.m.
Snowboard Snowboarder X Men's Final 11 a.m. - Noon
Snowboard Snowboarder X Women's Final 1 - 1:30 p.m.
Skiing Slopstyle Men's Final 1:30 - 3 p.m.
Snowboard Street Final 5 - 5:30 p.m.
Skiing Big Air Elimination 6 - 6:45 p.m.
Snowboard SuperPipe Women's Final 6:45 - 7:30 p.m.
Skiing Big Air Final 7:30 - 8 p.m.

Söndag, Jan. 30
Snowboard Slopestyle Women's Final 9:30 - 10:15 a.m.
Skiing Skier X Men's & Women's Final 10:15 a.m. - 12:15 p.m.
Snowmobile SnoCross Round One 10:30 - 11 a.m.
Snowmobile SnoCross Last Chance Qualifier 11:15 - 11:30 a.m.
Snowmobile SnoCross Adaptive Final 11:45 a.m. - Noon
Snowmobile SnoCross Final 12:15 - 12:45 p.m.
Snowboard Slopestyle Men's Final 12:45 - 2 p.m.
Mono Skier X Semifinal 2 - 2:15 p.m.
Mono Skier X Final 2:45 - 3 p.m.
Snowmobile Best Trick Final 4:30 - 5 p.m.
Snowboard SuperPipe Men's Final 5:30 - 7

things I want

borde skaffa ett jobb, snarast! mycket drömmar på g just nu. (observera att jag inte skrev planer!) I helgen ska det kollas på x-games och pluggas. hej roligt liv. ja x-games är kul

instagram

första bilden är isabelles och den andra är tims.

feeling high

jag är lite knäpp. har nämligen mina pjäxor på mig. sååå jävla sköna! puss!

o effektiv

Imorgon ska jag åka hemifrån kvart i sju. Jag börjar tolv. Makes no sense, uuha. Ska till la doctoriz och lägga om benet och vänta på att skolan ska börja, värt!

bild

om jag har en snygg syster? ohyezzz

get over it

Jag har alltid trott att det som händer ska hända. Dör någon så är det meningen att den personen inte ska leva. Hårt men jag har alltid inbillat mig själv de. Nu var det dig och mig som det "drabbade". Klart att jag blev ledsen och chockad för du betydde väldigt mycket för mig och vi stod varandra otroligt nära. Men vi var vänner och jag tror att man växer ifrån det på något sätt. Vi båda ville ha andra och så har det varit länge.
Fan det är sjukt egentligen att vi ens blev tillsammans. Jag som verkligen inte ville ha pojkvän. Men så kom du och mina tankarna ändrades. Är glad över den tiden vi fick tillsammans, många bra minnen. Mer bra än dåligt. Sånt är svårt att glömma men jag lägger de i glädje minnena. Nu ska jag ha kul och göra de sakerna jag har velat göra. Roliga saker som får mig att må bra. Om jag kan åka skidor denna säsong spelar fan ingenting någon roll tyyyp...

-

gjorde bort mig totalt igår...förlåt. jag lever för hoppet det har jag alltid gjort. Men luften tog slut och elden slutade brinna. Hoppet försvann, hjälp

.

det har inte ens gått ett dygn och jag håller på att gå sönder.

jag gör vad jag kan, drömmer mig bort

idag igår.
Trodde inte att det var såhär nära men nu står jag här själv. Ofrivilligt. PÅ egna ben försöker jag vackla mig framåt. Har ingen aning om hur det kommer gå, vibbarna är än så länge ganska dåliga. Jag känner din lukt, den får mig att gråta. Du var allt. eller är. Vet ingenting längre. Vet bara det du har sagt till mig, men vet heller inte om jag kan lita på de orden. att säga jag älskar dig behöver inte betyda någonting men när man har sagt det till en person väldigt mycket och speciellt senast för några timmar sen och sen säger att känslorna är borta. då börjar man undra om du någonsin varit min. återkommer.

:´(

trodde aldrig att den här dagen skulle komma. Eller jo jag visste att den var här förr eller senare men inte så här snart. fan

thumbs down

Jag har liksom gått omkring med ett fuckat knä jävligt länge nu och det krävdes en jävla superspecialist för att ta tag i saken och rötnga knä jäveln. Skruven som ska hålla i mitt korsband sitter minsann i min knäled, inte undra på att jag haftont och att det inte går att sträcka. hatar svensk sjukvård right know. Operation imorgon IGEN, wish me luck


instagram

skolan är ju rolig. undrar om det finns nåt som jag tycker är roligt nu för tiden.


kul killle


om isabelle kunde ta sig till vtown så skulle jag slippa detta, hemskt!


kul fredag

Rebecca &Fionas sista Dödskul på Marie Levaue och jag sitter här och jonjon är där, wtf? han tycker inte ens om de, aja han lovade att komma hit lter och berätta hur awesome det var. Grymt att det kör festivalturné i sommar också! Blev laxsallad till middag, bra fetter, proteiner och lite kalorier grymt! Skiter nog i själva "diet" grejen, ska bara äta nyttigt, lite och träna sjukt hårt. Sprang på crosstrainern idag, odålig kondis man har dååå......haha nej men nu flummar jag ju bara.

freaky friday

Fredag: 2 Stekta ägg, 1 skiva bacon, 1 knäckebröd med ost, kycklingsallad, 1 potatis, 1 skiva vitt bröd, 3 äpplen, 1 apelsin. Rätt soft att jag får äta så mycket idag men jag kommer inte orkar äta så mycket, krymper ju säcken nu. Hittils ätiti en shake och är mätt, bra bra. Aja de blir grönsaksbiffar i skolan så de e ändå äckligt!


movie

GRP - Narkotika from gunrack pack on Vimeo.


bra skit


ser ju fan knäpp ut på bilden (jag är inte knäpp). dricker lite shakes och chillar, ska gå till bussen och om den är i tid och allt går som det ska kommer jag komma i tid (applåder!!!)


new glasses


banandietenBlir diet nu, får se hur länge jag orkar. 1 kg bananer idag och imorn yay!

Årsresumé

Tycker att 2010 på det stora hela har varit rätt deppigt men nu ska jag försöka ta det bit för bit.

Var väl i Vaxholm i stort sett hela jullovet eller aa när Felix inte var med sin flickvän iallafall jag själv var ju singel vid denna tid och då är jag hemskt rastlös. Fick mig ett par skidor och blev lite gladare, hängde på min baksida med ett pvc rör som enda vän när alla andra svek.

Skolan började och jag kände redan då att det inte skulle fungera, hade nog redan gett upp hoppet. När en bit av Januari hade gått var jag kär, men jag visste inte riktigt i vem. Väldigt märkligt känsla. Och som på pricken över i:et skadade jag mig. Overshootade snyggt och höll på att falla rakt på en brädåkare. Plattade och höll tårarna borta. Gustav var ju inte med och kunde stötta mig. Han betydde faktiskt sjukt mycket då. Gav mig mod när alla andra svek, typ...Nej men han peppade mig sjukt mycket och jag vågade verkligen. Gjorde ont alla gånger men det var det värt, på skidorna var jag lycklig. Och det är verkligen världens bästa känsla att lägga sig i sänge, nyduschad och mör, ha ont i hela kroppen och sen nästa dag knappt komma nerför trappan för att knäna inte bär en. I Just Love It!

Pappsen bjöd mig på en resa till sälen. Jag ville ha med mig en vän och jag tog mig mod. Frågade jonjon och blev lite smått lycklig och pirrig när han svarade ja. Mannen som jag inte kände och att det nu skulle vara såhär det hade jag ingen aning om. Vi hade de bra och mysigt och fint. Att vandra upp på fjället mitt i natten och att ligga där på snön med dig och kolla på den stjärnklara himlen var fint. Och att sedan ligga i sängen och bli omhållen hela natten. Visste inte riktigt vad jag kände då men något var det, blev varm av dig. När vi kom hem höll vi knappt kontakten, undrar varför men så en kväll ringde du mig och fråga om jag ville att du skulle komma och hämta mig. Och det gjorde du minsann och du gjorde det med bravur. Jag stod i hallen hos Moa-li och tyckte att det brummade väldigt mycket och sen såg jag lysena. En porsche! hehu blev lite kär redan då. Vi hade en mysig kväll du och jag. Jag ville kolla på x-games men du tyckte att det var för sent. Men tokig nog var vi ändå vakna till kl 5. Vi kunde verkligen prata, inget kunde få tyst på våra munnar. Efter att du körde hem mig från dig den gången hörde jag heller inte av något förens du fyllde år. Dina vänner tyckte att jag skulle komma och så blev det också. Jag dök upp och du blev glad, sa att jag var den bästa presenten man kunde få. Jag, även jag blev glad och likaså varm i mitt unga hjärta. Det var första gången vi kysstes...Kändes som allting stannade upp. Alla kollade på oss. Jag var nöjd. Jag hade fått den jag ville ha. Efter de såg jag dig ej på ett tag förens du ringde mig och du ville komma hem till mig. Det var en fredag och sen den dagen har vi suttit ihop nästan gjort allting tillsammans. Vi har utvecklats och haft kul. Men även många tråkigheter men vi har hjälpt varandra, det har vi. Jag är så himla trygg i ditt sällskap med din familj och dina systrar. Allting klickar på något sätt. Är så glad att vi har varandra, är så glad att har dig. min john<3

Jag gjorde såklart annat än att hänga med min fina jonjon. Mycket tid spenderades i stallet även om intresset svalnade lite. En tid blev jag hemskt orolig. Cookie fick jätte hög feber och ordinerades dropp av veterinären. HOn var helt uttorkad stackarn. Men som tur är blev du bra. Vi fortsatte kämpa. Tävlingarna gick allt bättre och nästan alla rundor var felfria. Jag bestämde mig att jag skulle klara det trots att de inte tyckte att vi var redo. Åkte till norrköping och red vårat första meeting. Debuterade 1,20 och kom hem som en glad tjej.

Dock varade inte lyckan så länge till.  I början av Juni drog jag av korsbandet och kunde knappt gå. Fick tänka så extremt på varje steg för att inte falla. Trodde att mitt liv var över typ och undrade hur fasen jag skulle klara av sommaren. Men sommaren blev bra och jag blev glad. Jag var hos min faster ca en veckan innan midsommar och hade det trevligt. Insåg som vanligt att jag har världens bästa kusiner. Åkte hem med tåget och till John där jag firade midsommar. Hur kul som helst! Där blev det många dagar liggandes på hans brygga med hans kusiner och mor av någon konstig andledning. Men fy vad roligt vi hade det. För de som inte vet så älskar jag ju vatten och föredrar att vara där mest hela tiden och så var det också, bodde typ i vattnet i några veckor.

Sen så var det Peace & Love. Förväntasfull och ölfylld åkte vi dit. Det var jag och min syster, min bästavän, min Moa-li. Som synd nog blev super sjuk och fick åka hem andra dagen men kul hade vi den lilla tiden. Vi bodde i världens minsta tält, eller aa två nätter sov jag där och sen flyttade jag över till August&Co. Läskigt att vara ensam...Hade de grymt bra me kanske inte så bra som jag borde haft. Fick lite väl ont i fossingarna. Men hann i alla fall med AdrianLux.HardcoreSuperstar.Kent.Familjen.Hoffmaestro.TheChords.DiLeva. och sen massa fler som mitt minne inte riktigt kan plocka fram just nu.

Åkte hem på lördagen för mina fötter höll helt enkelt inte längre, hatade conversen då. Var på rehab en dag hos mornor och morfar och återupplivade gamla barndomsminnen. Sen var det hem till StockholmVallentuna i 3 dagar för att sedan åka och hälsa på mina söta häst som hade flyttat med Malin till Simpnäs. Hon hade det bra och jag och Malin hade det ännu bättre och roligt. Blev tyvärr en kort visit för sedan skulle jag styra min kos mot Bohuslän. Blev två härliga veckor med massa lugnt. Bättrade på brännan och lyssnade på p3. Umgicks med Klara och lärde känna nya själar. Träffade Josefina som jag alltför sällan gör. Syns att det blir så med vissa människor. Drog på mig en hemskt öroninflammation och blev ordinerad att inte bada. Tror ni att jag höll de? icke sa nicke. Klara och hennes vän låg och snorklade alltför länge och jag hoppade till slut i.

@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

Åkte äntligen hem och blev deprimerade på centralen när jag såg alla människor hemkommandes från både Emmaboda och Yran. Fy på mig som inte åkte. fy på mig som inte kan spara ett enda öre...Tog mig "hemåt" mot eastcut och möttes av ett tomt hus och ensamma katter, alla de andra var ju i norge. Och även min J. Jag tog mig hem till Gustav och hade ett bra "avslut". Vi hade picknick vid vägkanten och invigde summersetupen. Han är allt bra den där Gustav! John kom hem och det vanliga livet började. Vi levde för oss själva i två veckor och klarade det galant. Hann även med en liten weekend på hans far båt och gick på kräftis med massa old peoples. Åkte även en hel del på vattenskotern och fick en skadad rygg av allt hoppande i vågorna. Kom hem och då var det inte alltför lång tid kvar innan allt började.

Jag vägrade gå till skolan. Ville inte dit. Ville inte göra samma misstag igen. Men så blev det. Är kvar där jag var för alltför länge sen. Och blir kvar där ett par tag till. Vill verkligen inte men är så illa tvungen.

Fyllde år, 17 lika meningslöst som 16 men men jag fick en helt underbar kamera och den blir jag lycklig över varje gång jag ser den.

Började ettan igen och hamnade i en mindre rolig klass men som jag så smått tvingades tycka om. Blev ett kort tag i den och jag lärde jag knappt känna människorna i den förens det var dags för operation. Äntligen skulle jag få tillbaka mitt liv, ni var det inte lika långt kvar längre. hah! Trodde jag va!? Fick en nedrans infektion och spenderade fler än ett par veckor på sjukhus. Mindre rolig start på allt. Och bra blev det aldrig heller. Bara ännu mer cp. Kan ju fortfarande inte gå. Men nu är det iallafall på bättringsvägen och jag kan rida.

Hösten har väl varit ganska deppig även den. Har inte haft så mycket roligt att fylla min vardag med. Allt är liksom så vanligt. Och när man knappt kan gå blir allting bara värre. Jag har nog aldrig mått så dåligt som denna höst. Har inte vart många stunder som verkligen velat vara med om. Hade lika gärna kunnat vara nergrävd lika väl. Har känt mig ensam när min bäste är i Spanien. Hon kan hjälpa mig med så himla mycket och jag blir så glad av henne. Inte riktigt samma sak som med J.

J flyttade i oktober och nu bor vi nästan grannar, känns tryggt att ha honom där och det har även varit bra för oss. Har slutat att vara med varandra flera dagar i rad och bli sura på varandras närhet. Vi uppskattar varandra mer och har mer kul när vi är tillsammans och har även lärt oss att vi klarar oss själva bara j och h. Vi har även hunnit med mycket festande i huset, en del skador men vi har haft kul. Även mindre kul men vi löser det, för vi är så bra tillsammans.

Nu är jag här det är söndag och det är två dagar kvar innan skolan börjar igen. Känns inge vidare. Jag klarar det inte. Jag mår dåligt och vill försvinna härifrån och att sitta på tråkiga lektioner är inte min melodi. Det är helt enkelt inte något för mig. Men jag får stå ut denna termin och hoppas att det löser sig till sommaren. Vill plugga distans och vara fri från tider på ett tag innan arbetslivet börjar. Fast helst skulle vilja att det började nu, gärna imorgon. Så att man kan gå upp för en andledning, tjäna pengar, leva för en andledning. Var lycklig den 25e för då får man pengar och kan göra saker, klä sin kropp med saker som man vill. Får se lite vart detta år leder mig, jag vill så mycket men kan så lite. Först och främst är det pengar. Faktiskt de enda som kan lösa mina problem just nu, hur absurt det än låter. 2011 blir nog bra ändå, jag fyllet ju trots allt 18. Jag blir trots allt fri. Hope I´ll make it. I don´t know yet, wait and see. Jag vill resa och det är viljan som driver mig framåt så låt mig snälla ha lite drömmar.


finally

jag kan ladda upp bilder!! woop woop. Har fulat mig rätt mycket i camen så ni läääär lida. pussii


rubrik

fortfarande inga bilder. synd för mig & dig. livet rullar på även fast jag inte riktigt vill. tiden går alldeles för snabbt. Övningskör och grejjer. Nu ska jag duscha!

jajjemän!


sjukt snygg!


RSS 2.0