här sitter jag o chillar

vad gör du?

fuck you


önskeeeelistaaaaan 2011

sen behöver jag nog en bräda+boots+ny sadel+ massa saker. jag är fan dyr i drift. watch out!!

eeh roliga saker typ

Cafét i torsdags, premiär av denna rulle. Galet rolig kväälll.
Sen vart det chillhelg för hela slanten, tävlade och det gick sämst. sjukt häst osv. Sen filmhäng och annat najs. Vart lite barnvakt och ska fortsätta va de en hel del tror jag. Åker en jävla massa bil också=en jävla massa soppa. HUVVA!!
Imorgon är det torsdag, då ska jag och SUSSSIIIE sitta och redigera hela natten i våran oerhört läskiga skola. Sen är det fredag och nästan lördag. På lördag är det Winterjam, sedan efterfest. WOOOP! Och vilka kommer dit om inte TRAINSPOTTERS!?!? :D ganska så bra
Och sen har vi söndag, kommer väl antagligen va trött. eller hoppas i alla fall att jag inte är pigg! Sen äre måndag och vad ska jag göra då om inteeeeeeeee WIZ KHALIFAAAAAA på münchenbryggeriet med MOeeee. klagar jag på life just nu eller? NÄEEEEE!!!
Och en annan fet grej!! Det var halt som fan imorse, fick fan sladd överallt :D vilket betyder att snön snart är här!!!!!! AAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH

Sunset

Gör som alla andra och tar kort på solnedgången. Akriver dock ingen status om det så jag kanske är lite cool trots allt


Chillar

Döden är hemsk I know. Men lite humor får man ju ha om ett par kids väljer att fira halloween på detta viset!


I Love My Bitches


Sick shit

Var helt jävla chockad när jag vakna och nu ska ni få veta whyyy. Min mentor som kommer från norrland hade tagit med oss på nån resa och vi skulle typ vandra och lära känna varandra. Den dagen jag drömde om så vandrade vi i skogen och när vi gått ett tag så börjar vi se små hyddor och typ nåt konstigt litet torn. Min mentor säger då att de är björnar som bor där och alla i klassen blir typ livrädda. När vi gått ett tag till viakar mentorn till sig oss och pekar mot höger och där typ 100 m fram sitter en stor jävla bjöörn! Alla blir helt knäpptysta men vi fortaätter typ gå fast jag går såklart vilse och helt plötsligt kommer jag till en buss som jag hoppar på. Och vilka sitter inte där om inte hannes och eric från självaste Trainspotters. Snacka om att jag blev chockaaaaad!! Sen började vi snacka när de skulle gå av och jag berättade allt om vandringen och klassen och sen följde jag med de. Ingen aning om vad som hände sen eftersom jag vaknade. Hahaa men sjukt fett tyyyyyp


Hipstamatic

Sjukt hur mycket jag älskar den appen. Den äger!


light

tänker på dig varje dag min vän. vi saknar dig. varje gång jag ser nåt som påminner om dig blir jag tårögd. För några veckor sen hittade jag din doftgran, kommer du ihåg när du gav mig den? de gör jag. du finns här, med oss.

Ett fett jävla godnatt!


Det kommer regna imorn..


B-rrrrrud


Dirty north

Ligger och myser i sängen med bra musik. FETT SOFT (cissi<3)


Fashion

Brukar se mig själv som en trendsättare. Just nu är det inne med fristad brallor. Baaa så ni veeeeet


K.Ö.R.K.O.R.T

!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ JÄVLA LOVELYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fucked up


här sitter jag med en keps på sniskan


the ghost


beacuse you´re a lier.

jag vill också kunna göra footjam o pussas. liveet är hårt fan

Tja bloggeeen

Du kör jätte bra och man märker att du är erfaren bakom ratten men du gör lite konstiga val ibland, haha tack dåååååå. VI KÖR IMORN BAAA KÖÖÖÖR!!!


Nervositet

Sitter på kista bussen och peppar med lite trainspotters i lurarna, allt för at få en bra start liksoom. Jag brukar aldrig va den som tvivlar på mig själv men nu gör jag fan de. Är l.i.v.r.ä.d.d! Men nånstans inom mig har jag ändå en känsla som säger att I'm gonna make it!! Wierd som fan!


sattheeee


Kloka ord från en klok tjej

Det är bra att vara rädd. Men man ska inte vara rädd för att leva. Och med de orden säger jag godnatt, imorgon eller ja om typ 3 timmar så är det dags för en ny dag och förhoppningsvis lite nya äventyr.


With all these toys in the world people choose feelings to play with

och här ska det vara en bild men den vill inte komma upp :(

kolla kollla

Halldor Kareem and Benny in Subaii from www.helgasons.com / 7-9-13 on Vimeo.


7


lil broah


aloha bitchez

 

idag åt jag korv och pommes till frukost, awesoome! nu ska jag till stallet. Och kan alla sluta fråga när jag tar mitt körkort, de kommer aldrig ske!!!


sussssiiie


RSS 2.0