what is wrong?

Nu när jag ligger här hela dagarna borde jag egentligen blogga jätte mycket, typ lägga upp massa störda saker som jag hittar och massa youtube klipp. Sånt brukar jag ju göra när jag är sjuk. Men nu är jag inte sjuk...jag är bara trött på allt typ. Fanns vissa dagar förra veckan när jag va lycklig. Nu borde jag vara det. Jag får göra något i helgen som jag inte trodde skulle hända på vääldigt länge och dessutom blir jag nog utskriven men jag blir liksom inte ens glad, det är nog något fel på mig...depression?

:)


tycker synd om dig för att du får stå ut med mig och för att jag alltid är sjuk på alla möjlig sätt och vis. Rätt sjukt att du redan åkt in till akuten med mig 2 gånger. Fast det är ju egentligen bara materiellt. Du har klarat allt annat så himla bra också, även fast du kanske inte alltid mått så bra. Finns nog ingen finare person än du. Du är det bästa en människa kan få, även fast man inte riktigt förtjänar det. Jag älskar dig!

onödigt

Vid det här laget vet väl alla redan att allt har gått och blivit dåligt igen. Imorn ska det gå in i knäet och kolla så att korsbandet funkar, det är nämligen möjligt att det är typ "dött" så isåfall plockar de ut de och sen får jag vänta 6-8 veckor på att det ska läka ihop. Sen så måste jag ju ha ett nytt korsband så då blir det ännu en operation. Men inget är säkert. Dock är jag deppig. Orkar inte längre...

världen bästa


Har pratat med mina favvo Moa i över en timme. Hoppas hoppas hoppas på att jag får träffa dig snart. Där världens bästa, fast det visste du väl redan. puss påre!!

det finns en person som kan göra mig glad nu, en person som kan göra hela den här sjukhusvistelsen lite bättre. Jag undrar vart den personen är. Varför står den inte vid min sida nu? Jag behöver dig, när ska du inse de? <3

bara så att ni vet typ

Kom precis tillbaka från operation och jag fattar inte varför jag ska vara så dum och hålla mig själv vaken. Är så himla yr och groggy...Har satt på mig mina sköna nya kläder som jag fick från söta Bia och Jennifer igår. Världens skönaste strumpor, långärmad ribbad tröja och ett par halv tighta mysebyxor. De tyckte att jag skulle få känna mig lite fin här och nu när jag inte ska opereras kan jag ju ha mina egna kläder. Något negativt är dock att jag är hungrig, äter ju aldrig sjukhusmaten men idag skulle jag typ lätt gjort det av hunger men då får jag reda på att det är isterband. Vaaaaaaafaaaaaaaaaan?! Haha pratade med Bia då och hennes första kommentar var: Finns det ens längre? haha. Nu tänkte jag typ luta mig tillbaka och kolla lite på teven och sen lär jag ju somna. saknar min pojkvän lite....

life´s a bitch

Nu har jag legat här i exakt två veckor. Ärligt talat så orkar jag inte så mycket mer.  Ingenting blir bättre. Jag var liksom glad över att först operera korsbandet, glad för att äntligen få tillbaka mitt liv. Men nu är det tre veckor som jag bara legat ner och inte gjort ett piss. HAr fastat varannan dag de senaste 2 så har dessutom gått ner rejält mycket. Mina ben ser helt hemska ut, inga muskler kvar alls. Klarar tio min på kryckorna och sen måste jag ligga ner och vila. Fan jag är 17 år, jag ska kunna leva mitt liv fullt ut nu. Inte ligga här och ruttna. Operation imorgon igen, 6e gången på mindre än 3 veckor, känns inte så bra men men. Wich me luck!

lycka

Mina värden var sämre idag men fick persmission trots allt. Jehuuuuu. Åkte direkt hem och satte på mig jeans (som var jävligt lösa överallt annat förutom runt knäet) och stalljackan. Trodde att jag skulle fått åka hem helt idag så då skulle vi egentligen flyttat hästen imorgon men eftersom jag ska tillbaka imorgon bitti och antagligen ska läggas in över dagen. Men men var i stallet i ca 3 timmar och gud så mysigt det var, man inser verklign vilken fin häst man har. HOn var så gosig, när jag öppnade boxen la hon huvudet emot mig och gnuggade sig typ. Fast fy fasiken vad ont jag hade sista timmen, vr en fröjd att åka hem, ta av sig de tighta brallorna och ta på sig mysebyxorna och glida ner i soffan under de sköna, tjocka och varma duntäcket. SÅ där har jag legat sen sju, tagit kvällsdosen så nu har jag inte ont längre. Mamsen och jag kollar på Se upp för dårarna, en film man aldrig tröttnar på. Tjo hej!
saknar min pärla!

kaos

Tur för detta sjukhus att det var sista natten annars så....det bör jag inte skriva här. Vid elva tiden kom den andra tanten back from operation. Sen höll de på att fixa med henne och delade ut lite piller till mig och då sa sjuksköterskan att hon skulle sätta på min antibiotika tidigare så att jag skulle få sova, fick jag de? Nej tjugo över tröttnar jag för den första tanten snarkade så högt så då tog jag min lilla stilnoct och somnade sött, fick jag sova länge? ehm nej! En halvtimme senare vaknar jag av att tant 2 skriker efter en sjuksyrra och jag va ju fan helt groggy efter sömntabletter (hade dregglat as mkt) men då iallafall när undersköterskan kommer in frågar jag om droppet och hon ursäktar sig sååå mycket för att sjuksyrran inte kommit med de.

Sen så håller de på as mycket med den där tanten och pratar skit högt och hon bara babblar om massa saker. Så då reste jag mig fort som fan och tog mina kryckor ut i korridoren för att kolla om enkelrummen var tomma men det var de ju såklart inte, fast när jag kommer tillbaka så håller de på att flytta ut tanten till dagrummet, sjukt najs tänker jag fast fick ändå vänta till halv ett innan jag fick mitt dropp men då somnade jag iallafall. Vaknade vid fem tiden och hade skit ont så fick ta ett piller då och sen så vaknade jag inte förens typ en timme sen, så det var skönt. Dock är jag hemskt osäker på om de har satt min antibiotika som tar typ en halvtimme att droppa in och jag vaknade halv sju och då var det inget dropp....

Men men tant 2 är iallafall tillbaka i rummet när jag vaknar och hu jeda mig vad on babblar, aj aj! Rut är du vaken? och sen sa hon nåt om att bajsa på golvet, asså what the fuck är det för fel?? Så jag gick och sa till sköterskorna fast när jag är tillbaka så har hon vaknat och då går jag och säger att det inte behöver komma och går sedan på toa och sen är hon vaken. Fan tycker inte att det är ok att lägga en 17åring med tanter som inte ens kan sköta toalett besök själva och som snarkar helt förjävligt....Nu babblar hon igen hör jag genom hörlurarna...och jag tänker fortsätta ha det på!


Förlåt men tyckte att ni behövde veta!

vad vill ni ha?

Jag vet inte vad jag ska skriva men jag vill skriva ett inlägg. Tycker att det är så tråkigt att bara skriva om vad man gör, eller vad vill ni läsare se mer av? Ni har ju ökat rätt kraftigt...Fan ge mig lite tips och ideér så att jag kan hålla kvar er, det betyder mycket att folk läser vad lilla jag skriver. Nu tycker jag att alla kommenterar med vad ni vill ha
!!

maaaaaaaaat

Snart kommer pappa med kyckling med cashew nötter. Det är nog favorit rätten tror jag nästan...Tar kort så får ni se sen hur gudomligt det är. Nu ska jag kolla vidare på Idol och vänta på pappsen :)

flower power


Hur ballt är det inte att ha en alldeles blå orkideé? Fick den häromdagen av jonjon och jag tycker den är jätte cool. Man har typ haft i karamell färg eller nåt sånt i rötterna när den odlades. Vanligtvis är de ju mer åt de rosa, röda och vita hållet. Nöjd tjej!

utsikt



Detta är då vad jag ser utanför mitt fönster, rätt så deprimerande...

one piece

Ja nu är jag nog som alla andra men va fan tänk vad skönt att dra på sig denna. Dessutom skit bra en kall skiddag...jag som alltid alltid har mjukisbyxor hemma och tycker att det är jätte jobbigt att ha någon skön tröja till...De enda som är skönt är ju tall tees men det ser så ghetto ut, denna vore verkligen mysig. Nu har jag massa annat som jag behöver köpa men om ett par månader när jag sparat lite pengar inför vinterns resor och lagt ner lite pengar på kameran, då kanske jag slår till!

skön morgon

Vaknade inte när det satte i droppet vilket är typ det enda jag älskar med denna söta rara KVP. Vaknade dock att jag behövde gå på toa så då fick jag minsann trycka på signal knappen så att de kunde koppla bort droppet. hehe ja men så intresseant har mina ca 40 min under denna morgon varit.... Nu sitter jag och kollar runt lite på det vanliga som är lika med freeride, facebook, bloggar. Sen innan ronden ska jag vara elak mot mig själv och kolla på lite skid filmer, adios!

<3

Nu ska lilla jag ta mitt lilla piller och somna in sött. Har varit en mycket bra dag. Haft mina fina vänner omkring mig och framförallt min fina pojkvän. I sådana här tider är jag himla glad att jag har er, att ni stöttar mig och finns där bakom mig hela tiden. Utan er hade jag ju faktiskt inte varit här. Låter klyschigt men det är sant. Ni hjälper mig överleva vardagen. puss på er!

tack

Söta Jenny har fixat min blogg! Jag är för lat men Jenny hon allt bra hon! Här är Jenny!


TIO

asså tror ni att jag är glad eller vaaaaaaaaaaaaad? Jag har fan vart ute och fotat, hur trevligt är inte det på en skala mellan ett och tio, jo en tia såklart!! John, Joel, Felix, timmy, Robin och jag rullade ner till vattnet och hade det lite roligt. Satt och chillade lite på bryggan. Elleeeeeeeer jag satt ju hela tiden eftersom jag åkte rullstol men men det var trevligt! Här har ni lite bilder iallafall!

mah dayyyyyyyyy

Vaknade inte vid sex imorse som jag typ vanligtvis gjort alla dagar, allting blir så mycket skönare när jag har nål i halsen istället, gör inte alls ont med antibiotikan. Sen så vid åtta väckte de mig och jag fick piller och frukost sen har jag typ minnesluckor fram till ett eller aah då duschade jag med eget schampo och borstade ur håret, very skönt må jag säga. Ni ska få se bilder på allt sen! Sen typ tjugo över två kom joppzie och då åt vi lunch på hotellet här, bröt dock ihop innan. Mitt psyke är sämst just nu måste jag erkänna...Sen så fick vi skynda oss tillbaka för jag skulle träffa läkaren och vet ni vaaaaaaaad? Han sa att det hade sett jätte fint ut i min lilla rara (?) knäled. Jag blev en mycket klaaaaaaaaaaaaaaad chey :D Och om mina infektionsvärden gått ner imorgon får jag åka hem på fredag, hur gal1 som heeeeeeelzt! SKa lägga in bilder nu pyss pyss

good or bad

Ronden va precis här och om ingenting ändras, dvs mina värden går upp lika med infektion ökar så får jag komma hem på fredag. Jag borde väl vara överlycklig o grejjer men är bara trött, fan då blir det två veckor på den här skiten. Pallar inte...

this week musts


typ jag kanske måste gå på kryckz ett tag till och dessutom ere skönt för ryggen med en sådan här...

Jag behöver hörlurar, pallar fan inte pluppar längre man får ju bara ont och dessa va på rea. Beställs imorn :D

Stoked on life right now, stört med tanke på mitt tillstånd och läge ;o

1 vecka
En vecka på danderyd nu, börjar bli extremt tråkigt men man inser faktiskt vad man verkligen har där hemma. Saknar till och med familjen. John saknar jag mest men han träffar jag ju minst. Nu orkar jag inte skriva längre för det är en jobbig dam på mitt rum sim sitter och berättar sin historia för alla möjliga. Hon är så ful att jag mår illa, dessutom har hon spytt två gånger och då mår jag ju ännu mer illa. Jag hatar henne. Nu ska jag äta chips och kolla DH!

felix

Jag visste att den här dagen skulle komma och jag vet hur jag mått när jag har tänkt på den men ush vad jobbigt det är. Jag har liksom levt hela live med dig. Du har ju varit min storebror. Älskade katt, det kommer aldrig finnas någon annan än dig, jag saknar dig. rest i peace

jag älskar dig

wanna go home

Jag tycker att allt är rätt jobbigt just nu. Saknar liksom mitt liv. kunna röra sig fritt. Sova med min pojkvän. Gå ut. Bråka med lillebror. Åka till hästen. Klappa katten. Äta middag med familjen. Allting är så otroligt jobbigt. Jag fattar inte varför jag har en sådan extrem otur. Idag har jag mest sovit. Jesper kom men jag var egentligen för trött, pratade lite. han gjorde mig glad! Tack jesper :) Sen vid 4 kom pappa men jag sov då, han försökte laga min dator, sen somnade jag och då kom john in men han ville inte väcka mig så han gick, sen satt han bredvid mig och vi pratade, han är verkligen bäst den där john. Sen satt han och sov en timme i en obekväm stol bredvid mig. Sen kom Jennifer med godis, tack sötnos. Sen kom Jasmine och Joel. Tack allihopa ni är fina för att ni kommer! Det som känns värst nu och som jag saknar mest är att inte sova med john, Krama honom innan man somnar. Vakna av att han håller om mig. Jag saknar honom. han känns så långt borta och ändå e han är varje dag. Snälla lilla knä bli friskt!! jag vill hem

life right know

Har legat på sjukhuset sedan i lördags em. Rätt trött på de faktiskt, svin äcklig mat dessutom! Beställde en tee och en mösssa nyss och då blev jag glad, trött sova. hej!

jooooooooooooooooooooooooooooooohn

jonjon skickade ett gulligt sms men nu kan jag ju inte sova, bra morgon.

det gör jag inte

jag orkar faktiskt inte

hannajosefinaelisabeth

Tycker ni borde läsa lite oftare


gifts

Kolla vad jag fick av pappa nyss! Eller egentligen av moderedaktören på Metro. 11 minilack från depend och 3 st lösnaglar :D  

Nej det är ingen modeblogg!!

day 2

Igår gick det hufsat bra med benet, hade liksom inte så ont var bara extremt groggy. Nu har jag d'remot extremt ont och är helt klar i skallen, känns rätt hemskt vill bara droga ner mig så att jag inte känner nogt alls det vore skönt! Och det var skit läskigt att sova inatt för först fick jag bara ett ryck i benet precis när jag höll på att somna sen så somnade jag på riktigt men hann nog inte sova mer än ett par minuter innan det ryckte till igen men då var det för en dröm, jag drömde liksom att jag gick på kryckorna och halkade på en trappa och precis när jag halkade vaknade jag av att det ryckte i benet, så JÄVLA ONT!!! Nu ska jag lägga mig i sängen och spela super mario fast det är också skit svårt eftersom jag inte kan röra mig, jävla äckel knä!!!!!!!

Moa Sportbehå!


HÄr är då min snygga vän moa som stolt visar upp sin nya sportbehå i cam...HOn som aldrig sportar...Jag har ont i knäet och ska sova, Saknar dig syster <3

tick tick tick

Är faktiskt skit nerövs om man får säga så! Fan jag hatar verkligen att bli sövd, det är en sån äcklig känsla att bara tappa kontrollen i hela kroppen och sen när man vaknar är det fan ännu värre. Som en sömnparalys fast man känner sig typ jävligt bakis. Nu tänkte jag gå och pussa lite på min pojke och sen smeta in mig med desivon, jag ska sova på en madrass på golvet eftersom jag inte får sova brevid nån som inte har tvättat sig med desivon också :( Hörs imorn!

hihih

Jag är lat som en ko. Har varit hemma i typ 3 timmar och fortfarande inte tagit tag i rummet...måste göra det eftersom jag jobbar imorn till nio och rummet måste vara cleant eftersom jag opererar mig på tisdag, mjöööööh!

Ni får föresten kanske veta en bra sak snart :D

angry bitch


Jag får sån jävla abstinens.
ÄR så sjukt taggad på denna säsong men jag kommer fan inte kunna åka nåt, alla kommer ju fan bara skratta åt mig om jag står där i backen och inte åker nåt...De kommer ju bara tro att jag står där för att jag inte kan. Och nej jag kanske inte kan men jag vill iallafall. Och jag vill fan inte stå där som ett jävla fån och fota och sen tror alla att man e värsta posern, sug....

she´s gone

Nu när Moa-li har åkt går jag upp kl 20 över 5 för att färga håret, känns faktiskt extremt knasigt men det såg rätt för jävligt ut och eftersom jag opererar mig nästa vecka var det bättre att göra det nu. om typ 2 timmar börjar jag skolan och det är väl sisådär halv kul men det är iaf ingen lång dag...sen ska jag hem till en person :)

I´ll miss you!

heart

Jag älskar dig
Du gör mig glad
Tänkte bara säga det om du inte redan visste de... <3

RSS 2.0